Párolt savanyú káposzta

Ételtípus: Savanyúság Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 80 dkg savanyú káposzta
  • 5 dkg zsír/olaj
  • bors
  • (bor)

Elkészítés:

80 dkg savanyú káposztát alaposan kicsavarunk és szétszedve, lazán lábosba tesszük. 5 dkg forró zsíron fedő alatt, kis lángon, időnként egy kevés borral meglocsolva kb. 30 perc alatt puhára pároljuk. A végén fedő nélkül, gyakran kevergetve kicsit megpirítjuk.

Hasonló receptek

Kovászos uborka (nyári) 1.

Savanyúság, Könnyű

Gluténmentes, Keringési problémák, Cukormentes, Crohn, Májproblémák, Allergia, Laktózmentes, Vesebetegség, Tejmentes, Mogyorómentes, Tojásmentes

Csalamádé

Savanyúság, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Keringési problémák,

Kovászos uborka (nyári) 2.

Savanyúság, Könnyű

Gluténmentes, Keringési problémák, Crohn, Májproblémák, Allergia, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Vesebetegség

Új keresés

Válasszon diétát: