Dr. Szabó Ildikó

Dr. Szabó Ildikó

Belgyógyász;Angiológus

Cím: Budapest | 1117 Budapest, Fehérvári út 44
27 Sellő Rendelő
1/209-9291
[email protected]
http://www.27sello.hu/munkatarsaink-2/dr-szabo-ildiko

Specializáció: belgyógyászat, angiológia, manuálterápia, érszűkület kezelése, alsóvégtagi vénás és artériás ultrahangvizsgálat

Rendelési idő: hétfő 16-20

Bemutatkozás: A doktornő 2006-ban végzett a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Mivel sok szakterület érdekelte, például az érsebészet, a reumatológia és patológia, ezért nehéz volt szakterületet választania.

Végül a belgyógyászat mellett döntött a terület komplexitása és szépsége miatt. Mind a mai napig érdekesnek és változatosnak találja szakmáját.

A doktornő személyiségéből adódóan rendkívül kíváncsi, amely páciensei kezelése során is megnyilvánul a mindennapokban. Érdeklődik páciensei problémái és betegségei iránt. Személyes kihívásnak éli meg, hogy az adott páciensnek egyénileg a lehető legjobb és optimális terápiát javasolja.

Különösen érdeklődik az érbetegségek iránt, emiatt – miután angiológia szakvizsgát szerzett 2016-ban - a 27 Sellő Rendelőben az angiológia magánrendelést vezeti.

Változatos érdeklődése abban is megnyilvánul, hogy manuálterápia képzést is végzett, amellyel különböző mozgásszervi fájdalmak kezelését is végzi.

TOVÁBBI ORVOSOK Belgyógyász;Angiológus SZAKTERÜLETEN Budapest TELEPÜLÉSEN

Dr. Audikovszky Mária

Belgyógyász, Budapest, Fraknó u. 12./B.

Dr. Lukács Krisztina

Belgyógyász, Budapest, Fehérvári út 82.

Dr. Teleki Kálmán

Belgyógyász, Budapest, Than Károly u. 20.