• Dr. Botár András

    Sebész;Proktológus

    Pest | 1111 Budapest, Bartók Béla út 14.

    AnteMed Poliklinika

    +36 30 4835 938

    www.antemed.hu

    Rendelési idő: Előre egyeztetett időpontban.

    Bemutatkozás:

    Orvosi tanulmányait a tuniszi Orvostudományi Egyetemen kezdte, majd a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen folytatta, 1978-ban szerezte meg az orvosi diplomát.

    Végzés után két évig az újpesti Károlyi Sándor Kórház Sebészeti osztályán, majd 1981-től az óbudai Margit Kórház Sebészetén dolgozott. 1982-ben sebészet szakvizsgát tett. 2007-ig dolgozott a Szent Margit kórházban, az utolsó tíz évben évente több mint 300 műtétet operált (vastagbél-tumor, epekövesség, hasfali és lágyéksérv, visszér, aranyér miatt).

    A Margit kórházban részt vett az 1981-től működő Proktológiai szakambulancia megalakításában, ennek vezetője volt 2007-ig. 1985-ben lézersebészeti vizsgát tett, sokáig dolgozott a kórház jelenleg is működő lézer-szakambulanciáján. 2007-ben a Sebészeti osztály működését megszüntették. Az osztály bezárása után vállalkozó orvos lett, műtéteket ezt követően a Károlyi kórházban, majd a Szent Imre kórházban operált.

    2006 óta a Budaörsi Egészségügyi Központban, 2010 óta az Érdi Rendelőintézetben, 2014 óta a Százhalom Egészségügyi Központban is rendel a sebészeti járóbeteg-ellátás keretein belül.

    Sebészeti műtéteket /sérv, visszér, aranyér, végbélrepedés, sipoly/ - amennyiben a feltételeknek a beteg megfelel - Százhalombattán és Érden, az Egynapos Sebészeti Részlegen végez.

    Magánrendelés formájában proktológiai szakrendelésen fogadja a végbél betegségeivel vagy szűrővizsgálat céljából jelentkező betegeket. Másik profilja a lézersebészeti rendelés, ahol a lézeres sebészeti beavatkozással gyógyítható elváltozásokat /szemölcs, anyajegy eltávolítás, futószemölcs, condyloma, benőtt-köröm kezelése/ hordozható lézer készülékkel távolítja el. Kisebb sebészeti beavatkozásokat ezen a szakrendelésen szintén el tud elvégezni.

    Tanulmányok:

    - 1970- Orvosi egyetem (Tuniszban, illetve Budapesten)

    - 1978 Általános orvosi diploma (Semmelveis Orvostudományi Egyetem, Budapest)

    Munkahelyek:

    - 1978-1980 Károlyi Sándor Kórház sebészet

    - 1981-2007 Margit Kórház sebészet; proktológiai ambulancia létrehozása, majd vezetése

    - 1982 Sebészet szakvizsga

    - 1985 Lézersebészeti vizsga; lézersebészeti ambulancia szervezése

    Tapasztalat:

    - Margit Kórház: évenként kb. 300 műtét

    - Sebészeti műtétek Érden, Budaörsön, Szt Imre kórházban (sérv, visszér, aranyér, végbélrepedés, sipoly, laparoszkópos epehólyag műtét).

    - Lézersebészet (szemölcs, anyajegy eltávolítás, condyloma kezelése)

    Kezelt betegségek:

    Aranyér, visszér, végbél betegségei, sérv, sipoly, benőtt köröm, anyajegy eltávolítása (sebészi vagy lézeres úton).

    Nyelvismeret:

    - francia

    - angol

    Botár András - ismertorvos.hu

    Hirdetések