Orrtisztítás téma

Az infralámpa, az inhalálás és a párásítás jótékony hatásai

WEBBeteg
2019-11-15 20:35

Az infralámpa használata, az inhalálás és a párásítás nagyon jó kiegészítője lehet a megfázás, a megfázás okozta szövődmények, valamint az influenza és az orrmelléküreg gyulladásai kezelésének. Hatásukra leginkább az orrjáratok és üregei tisztulnak.

Nátha újszülöttkorban és gyermekkorban - Mi a teendő?

WEBBeteg - B. M., szakfordító
2016-12-25 23:11

Az újszülöttek és a gyerekek körében a leggyakoribb betegség a nátha. Az esetek többségében vírusok okozzák, amelyek a hideg idő érkeztével és zárt közösségekben gyorsan terjednek. A nátha csecsemőkre és kisgyermekekre nézve komoly betegség, ami orvosi kezelést igényel!

Lélegzetvételre a boldog mosolytól!

Orrszi Porszi - Támogatott tartalom
2011-10-14 05:21

Ha a baba boldog, a mama is boldog. Egy baba önfeledt mosolya arról árulkodik, hogy minden rendben van. Az eldugult orrtól, náthától a baba nyűgös, hisztis, rosszul alszik. De mindez még a kisebb probléma. Az igazi baj akkor van, ha a felgyülemlett váladék további megbetegedésekhez, szövődményekhez vezet.

Orrtisztítás, orrmosás

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő
2010-02-14 14:16

Üdvözöllek titeket, Lenne egy problémám. Nyitot szájpadlással születtem s most már 25 éves vagyok, a beszédhibám még megmaradt, de a beszédem jobb érhetősége érdekében a bal orrsövényemet elgörbítették, s amikor étkezek az étel felkerül ebbe a ball j