Magyar Rezidens Szövetség téma

Dr. Sipka Balázs, a rezidensek új elnöke: Ki kell állni a jogainkért!

WEBBeteg - T. A. , újságíró

A Magyar Rezidens Szövetség teljes mellszélességgel támogatja a hálapénzellenes küzdelmet, maga az elnöke is csatlakozott az aláírókhoz. Azt mondja, megalkudni nem szabad, előre kell menni, de konstruktívan. Dr. Sipka Balázzsal, a szövetség új elnökével beszélgettünk.

Létezik betegbiztonság 2015-ben Magyarországon?

Szinapszis/ Magyar Rezidens Szövetség

Negatívan látja az egészségügy helyzetét mind a lakosság, mind a szakma, ezért figyelemfelhívó akciót kezdeményes a Magyar Rezidens Szövetség – hangzott el Dr. Dénes Tamás elnök sajtótájékoztatóján. Mind az átlagembereket, mind az egészségügyben dolgozókat aggasztja a szakdolgozók alacsony létszáma és az ágazatban tapasztalható forráshiány.

Dr. Dénes Tamás: Hazánkban is lehet egy tiszta, becsületes, hálapénzmentes egészségügy

WEBBeteg - Tóth András, újságíró

Béremelés

Egy éve dr. Dénes Tamás a Magyar Rezidens Szövetség elnöke. Az Erdélyből származó szakorvosjelölt Veszprémben képzeli el a jövőjét, jelenleg még Magyarország és Anglia között ingázik. Éppen a szövetség hálapénzellenes hadjáratának az eredményétől függ, mikor telepedik le végleg Veszprémben.

Hálapénzmentes egészségügy

Szinapszis/ Magyar Rezidens Szövetség

A Magyar Rezidens Szövetség elérkezettnek látja az időt arra, hogy a hálapénzmentes egészségügy mikéntjéről elkezdődjön az érdemi, szakmai vita. A következő cikkben az orvosok és a felnőtt lakosság körében készült kutatások legfrissebb eredményeiről olvashat.