Látogatási tilalom téma

Teljes körű látogatási tilalmat rendelt el a kórházakban az országos tisztifőorvos

koronavirus.gov.hu

Az országos tisztifőorvos teljes körű, az ország összes egészségügyi, fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézményére vonatkozóan látogatási tilalmat rendelt el - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

Intézményelhagyási és látogatási tilalom a szociális intézményekben

koronavirus.gov.hu

Szeptember 7-től Magyarország összes szakosított ellátást nyújtó szociális intézményében intézményelhagyási és látogatási tilalmat rendelt el az Országos Tisztifőorvos határozatával.

Marad a látogatási tilalom Debrecenben

Debreceni Egyetem

A Debreceni Egyetem betegellátó intézményeiben nem oldják fel az általános látogatási tilalmat. Még mindig fennáll a fertőzés bejutásának veszélye, ez pedig veszélyeztetheti az ellátókapacitás biztonságos növelését - írta körlevelében a Klinikai Központ elnöke.

Feloldották a kórházi látogatási tilalmat

MTI

Az országos tisztifőorvos péntektől feloldotta a koronavírus-járvány miatt korábban elrendelt kórházi látogatási tilalmat.

Mit jelent a látogatási tilalom a gyakorlatban?

WEBBeteg

Magára kell hagyni súlyosan beteg hozzátartozónkat? Kisgyermekek látogatása sem lehetséges? Hogyan juttassuk így el a kórházban ápolt hozzátartozónknak a használati tárgyait? Az épületen kívül sem találkozhatunk? Gyakori kérdések a látogatási tilalomról.

Koronavírus: Országos látogatási tilalom lépett érvénybe

MTI

Látogatási tilalmat rendelt el az országos tisztifőorvos Magyarország valamennyi fekvőbeteg-ellátó és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményében az új koronavírus miatt - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

Látogatási tilalom Debrecenben

Debreceni Egyetem

Részleges látogatási tilalmat rendeltek el a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban az influenzaszerű megbetegedések számának emelkedése miatt. A klinikán egyelőre nincs korlátozás.

Maradnak az eddigi látogatási tilalmak

MTI

Az országos influenzajárvány miatt továbbra is fenntartják a látogatási tilalmakat a kórházak és ápolási intézetek.

Tovább nőtt az influenzaszerű megbetegedések száma

MTI

Tovább nőtt az influenzaszerű megbetegedések száma, január 21-27. között az országban az előző hetinél 70 százalékkal több, 65 000 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

Szinte minden kórházban korlátozzák a látogatást a járvány miatt

MTI

Már szinte minden kórházban korlátozzák a látogatást az országos influenzajárvány miatt; jelenleg 75 intézményben van érvényben látogatási tilalom.