• Jojó Effektus témájú cikkek

    WEBBeteg - B. M., szakfordító, Lektorálta: Dr. Csuth Ágnes, családorvos
    Egyre több a túlsúlyos és elhízott ember, köztük sokan gyerekek. A kevés mozgás, az ülőmunka, a sok tv-nézés és számítógépezés, a gyors ételek nem könnyítik meg a fogyni kívánók dolgát. Ilyen feltételek mellett hogy lehet egészségesen leadni a fölösleges kilókat?
    Több mint TestŐr
    A jojó effektust megszüntetni nagyon nehéz, hiszen itt már pszichés berögződésekről lehet beszélni. Hipnózissal ezek a berögződések, programok feloldhatók, és így a bánatevések, azaz az étellel való önvigasztalás könnyen elhagyhatóvá válik.
    Több mint TestŐr
    Az elhízás ma már népbetegségnek számít, és aki egyszer küzdött plusz kilókkal, az sok esetben ismeri a jojó effektust is. Különleges gyógynövények, mint az Aloe vera, a Garcinia segíthetik a fogyást, vagy a kínzó étvágy leküzdését. Így könnyebben lehet életmódot váltani, és a hizlaló, egészségtelen ételekről sem lesz nehéz a lemondás.
    Több mint TestŐr
    A fogyás és a súlyunk megtartásának titkát mindig, mindenki keresi. Manapság szerencsére számtalan természetes megoldás között választhatunk.
    healzz.com
    A nyár közepén még sokan szeretnének megszabadulni a fölös kilóiktól, ezért különféle gyorsdiétákhoz folyamodnak. Holott a koplalásnak és a csodát ígérő termékeknek gyakran több káruk van, mint hasznuk. Hart Nikolett, az Oxygen Medical humánkineziológusa a hosszútávú fogyás titkairól és hasznos trükkökről beszélt.
    futanet.hu
    A legtöbb esetben azonban elmarad a kilók feletti hosszú távú győzelem, és a leadott súly visszarakódik.