DiaEuro téma

Zsinórban negyedszer EB-ezüstérmes a magyar DiaEuro válogatott

Tudomány Kiadó

A döntőben a horvátokkal már nem bírt el, így ezüstéremmel zárta a Bukarestben megrendezett DiaEuro futsal Európa-bajnokságot a magyar csapat. A Hevesi Tamás vezette válogatott ismét bizonyította, hogy cukorbetegen is kimagasló sportteljesítményeket lehet elérni.

EB ezüstérmet szerzett a magyar DiaEuro válogatott

diabetes.hu

Ismét kiválóan szerepelt a magyar cukorbeteg labdarúgó-válogatott, és a tavalyi ezüstéremhez hasonlóan idén is második helyen végzett a kolozsvári DiaEuro futsal Európa-bajnokságon. A magyar csapat az egyetlen, aki az elmúlt három évben mindig döntőbe jutott, miközben a bajnokságon induló csapatok száma megduplázódott.

Diaeuro - Nemzetközi Diabétesz Futsal-bajnokság

diabetes.hu

A futballpályán minden játékos egyenlő esélyekkel küzd a győzelemért. A program célja pozitív példát mutatni mindenkinek - elsősorban a cukorbetegséggel élőknek -, hangsúlyozni a tudatos életmód és a hátrányos megkülönböztetés csökkentésének fontosságát.

Aranyérmes lett a magyar válogatott a cukorbetegek labdarúgó bajnokságán

MTI

Aranyérmet szerzett a magyar csapat a DiaEuro nemzetközi diabétesz labdarúgó-bajnokság döntőjében a dalmáciai Zárában (Zadar).

Cukorbetegként a labdarúgó válogatottban

Tudomány Kiadó

A DiaEuro Nemzetközi Diabétesz Labdarúgó-bajnokság hazai válogatóját június 16-án tartották Budapesten. A helyszínen megalakult 7 fős magyar cukorbeteg labdarúgó-válogatott tagja Tordai Vince és Czernai Gábor is, akik csapatukkal képviselik hazánkat az augusztusban megrendezésre kerülő horvátországi nemzetközi tornán.

EB-re készül a magyar cukorbeteg labdarúgó-válogatott

FLOW PR

A napokban összeállt a magyar válogatott a horvátországi DiaEuro Nemzetközi Diabétesz Labdarúgó-bajnokság augusztusi döntőjére.