Aranyér kezelése téma

Vérzik, fáj, viszket? Mindenképpen aranyér-kivizsgálás szükséges!

Trombózisközpont - Dr. Baranyai László, aranyér-specialista

Az aranyérbetegség a leggyakoribb végbél környéki elváltozás. Az emberek többsége, főként az ötven év felettiek és a várandós nők, nem minden esetben fordul szakemberhez, mert kellemetlen számukra a probléma. Vannak esetek, amikor az orvosi vizsgálat és kezelés hasznos, néhány esetben elengedhetetlen. Kérdéseinkre dr. Baranyai László, a Trombózisközpont aranyér-specialistája válaszol.

Az aranyérműtét

WEBBeteg - Dr. Boros Miklós, sebész

Az aranyér kezelése függ annak típusától és stádiumától. Számos esetben gyógyszerekkel és házi gyógymódokkal is kezelhető, ám előfordulhat az is, hogy műtéti beavatkozás szükséges az aranyeres panaszok megszüntetéséhez.

Miről ismerjük fel és hogyan kezeljük az aranyeret?

Szponzorált tartalom

Ha az aranyér tüneteit időben felismerjük, és azokat mielőbb el is kezdjük kezelni, jó eséllyel megelőzhetjük a betegség súlyosbodását. (x)

Még mindig tabu az aranyér - Beszéljünk a problémáról

WEBBeteg - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus

A magyar fiatal lakosság 20 százalékát érinti az aranyeresség, 50 év felett pedig akár 50 százalékban is előfordulhatnak a szégyenkezve elhallgatott panaszok. Bár megjelenése gyakori, az aranyeresség mégis tabutémának számít.

Aranyér kezelése interneten

Orvos valaszol - Dr. Bánfalvy Péter

Krónikus / már gyűrűzött /aranyér kezelésére kínálnak krémet az Interneten.Kérdésem: érdemes-e kipróbálni? Vagy ez is egy a sok "paraszt vakítás" közül? Üdvözlettel: Brunner Jánosné