Még mindig műtét előtt

Blog: Egy visszeres nő története - Szerző: WEBBeteg

Arra számított mindenki, hogy másnap megyek hajnalban a műtőbe, ugye? Hát nem így történt. Sajnos a dokimnak közbejött valami sürgős, így még egy napot eltöltöttem a a kórházban, de legalább arra jó volt ez a nap, hogy kicsit rákészüljek fejben.

Azért nem voltam teljesen felkészületlen, korábban már átbeszéltem a dokival, hogy hogyan zajlik egy ilyen műtét, mi történik. Korábbi vizsgálatok során, még amikor nem volt ilyen komoly a dolog, volt egy injekciós kezelés, dehát azt nem lehet igazán műtétnek nevezni. Akkor beleinjekcióztak valami anyagot a lábamba, ami a doki elmondása szerint gyulladást váltott ki, és ettől elhaltak a kisebb erek. Viszont ha akkor tudom, hogy ez nem elég, nem csináltattam volna meg, mert így felesleges volt.

Na visszatérve a plusz napomhoz, egész nap csak vártam, délután megint bejött a család, kicsit beszélgettünk, a gyerekek is nyugodtabbak voltak már. A doki délutánra futott be, megvizsgált, elnézést kért, és abban maradtunk, akkor másnap hajnalban lesz a  műtét.