• Egy visszeres nő története
    WEBBeteg blogja

    A műtét előtt

    Be kell valljam, féltem. Nagyon. Mi lesz, ha nem sikerül jól a műtét? Ha a lábam sem szebb, sem egészségesebb nem lesz? Ha ugyanolyan fájdalmaim lesznek? Nem mertem nekiesni az orvosnak. Ha akkor lett volna ilyen oldal, ahol lehet egyenesen az orvostól kérdezni, akkor biztos elárasztottam volna a kérdéseimmel… Szóval műtét előtti napon be kellett mennem a kórházba. Bekísért a férjem és a két gyerek is, tizenévesek, kicsit láttam, hogy féltek, miért megy az anyjuk kórházba. Kaptam egy kórtermet, át kellett öltöznöm, és várnom az orvosokat. A saját dokim még meglátogatott este, mondta, hogy ne izguljak, rendben lesz minden. Persze, hogy izgultam. Azon járt az agyam, hátha pár nappal, héttel később már nem kell szenvednem a fájdalomtól, és a lábaim is szebbek lesznek. Nehezen aludtam el.


   • Blog leírása

    A visszeresség sokak problémája, és az enyém is. Már 30 évesen is csak félve vettem fel szoknyát, mert úgy éreztem, hogy mindenki a lábaimat nézi.
    Látogatás: 62749 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés