• Egy visszeres nő története
    WEBBeteg blogja

    Fogyás előtt

    A fogyásról szeretnék pár szót beszélni. Írtam, hogy 35 évesen már nem lehetett olyan szépnek nevezni a lábam, ami a túlsúlynak és a visszér előrehaladásának is köszönhető volt. Persze tisztában voltam a szépséghibákkal, ugyanakkor úgy gondoltam nem ez a legfontosabb. Olvasgattam már akkor arról, hogyan palástolhatom a lábam szépséghibáit. A következőket tettem: először is mindig harisnyát húztam, ha szoknya volt rajtam, lehetőleg olyat, amely kicsit sötétebb tónusú a bőröm színénél, ha pedig tehettem, gumiharisnyát hordtam a munkahelyen. Próbálkoztam azzal is, hogy minél barnábbá varázsoljam bőröm, hátha így legalább a kisebb bőrhibák nem tűnnek fel annyira. Hangsúlyozni szeretném, hogy ezt még fogyás előtt. Persze ez jó kis trükkök, ugyanakkor magán a problémán nem segítettek. Amikor végre elszántam magam, és elkezdtem futni, sokkal több eredményt értem el. 10 kiló elhagyása után a lábam nem volt olyan nehézkes, dagadt, és a bőröm is javult egy kicsit. Számomra is tanulság volt: többet ért tudomásul venni, hogy változtatni kell, mint elfedni a hibákat.


   • Blog leírása

    A visszeresség sokak problémája, és az enyém is. Már 30 évesen is csak félve vettem fel szoknyát, mert úgy éreztem, hogy mindenki a lábaimat nézi.
    Látogatás: 62739 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés