• Egy visszeres nő története
    WEBBeteg blogja

    A gyermek

    Már elég nyilvánvaló, hogy két gyermekem van. A fiatalabbik a lányom, most lesz 20 éves, a fiam pedig nem sokára végez. Csak minden nőnek és egyben anyának fel szeretném hívni a figyelmét, hogy fiatalabbak nem leszünk, és ha csak nem fekszünk kés alá, akkor a legjobb szépészeti módszer a megelőzés és tudatosság. Tudom (a saját bőrömön tapasztaltam), hogy ez azért nem ilyen egyszerű. Amikor 25 évesen terhes voltam, az volt a világ legfontosabb dolga, és sose jutott volna eszembe, hogy a visszereimet majd ennek is köszönhetem. Pedig így van. Aki gyermeket vár, annál hatványozódik a visszerek megjelenésének a valószínűsége, és ha még a családban is jellemző, akkor szinte biztosra veheti, hogy az idő múlásával megjelennek ezek a panaszok. Tehát anyukák, ha lányunk van, okítsuk őket!


   • Blog leírása

    A visszeresség sokak problémája, és az enyém is. Már 30 évesen is csak félve vettem fel szoknyát, mert úgy éreztem, hogy mindenki a lábaimat nézi.
    Látogatás: 62732 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés