• Egy visszeres nő története
    WEBBeteg blogja

    Sport

    Visszatérve a sportolásra: már írtam, hogy a fiam születése után futni kezdtem. Persze ha a visszerekről van szó, minden nőben felmerül, vajon melyik sport lenne előnyös? Sajnos a visszereknek semmi sem jó... talán az úszás, mert ott nem terhelődnek a lábaink aránytalanul. Egyszer megpróbáltam az orvosokra hagyatkozva kiválasztani, hogy mit "tehetek meg": futásról már beszéltünk hogy nem. A kerékpározás szintén a  lábakat terheli elsősorban, a labdás sportokról megint nincs mit beszélni. Akkor másik kedvenc időtöltésem a szauna, dehát ugye a meleg hatására kitágulnak az erek, ami a visszereknek csak az utolsó csepp a pohárban. Néha úgy érzem, ha visszerem van, már semmit sem csinálhatok, mert az nincs jó hatással rájuk. De azért nem adom fel! Még keresem az ideális sportot (tudom az úszás, de ahhoz valahogy nem füllik a fogam), és ha megtaláltam, megosztom veletek!


   • Blog leírása

    A visszeresség sokak problémája, és az enyém is. Már 30 évesen is csak félve vettem fel szoknyát, mert úgy éreztem, hogy mindenki a lábaimat nézi.
    Látogatás: 62728 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés