• Egy visszeres nő története
    WEBBeteg blogja

    Barcelona

    Gyönyörű volt Spanyolországban. Olyan óriási, erős hullámokat vetett a tenger, szinte felborított a parton is. Pihenés ezerrel. És Barcelona! Nekem legjobban a Güell-park tetszett. Azok az érdekes Gaudi- formák, a kilátás, a hangulat, az emberek. Egy teljes napot töltöttünk a városban. Egész nap sétáltunk. Minden fő nevezetességet látni akartunk. Csak az volt kicsit csalódás, hogy a Sagrada Familia fel volt állványozva, és annyira körbe volt építve, hogy nagyon keresni kellett azt a helyet, ahol egészben le tudtuk fotózni.  Hú!,  estére úgy bedagadtak, és úgy fájtak  a lábaim! Hazafelé menet a vonattól az apartmanig csak vonszoltam őket. Otthon jól felpolcoltam őket vagy 5 párnával és így már könnyen elteltem az aznapi élményekkel. Mai napig olyan szívesen emlékszem arra a minden pillanatában újat tartogató, különleges, és fárasztó napra!


   • Blog leírása

    A visszeresség sokak problémája, és az enyém is. Már 30 évesen is csak félve vettem fel szoknyát, mert úgy éreztem, hogy mindenki a lábaimat nézi.
    Látogatás: 62730 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés