Az első fürdés otthon

Blog: Áldott állapotban - Szerző: kranki

Újra előkerült a kis babakád. Ki gondolta még akkor, hogy nemsokára ismét használni fogjuk? Úgy gondoltam, előbb a kislányt fürdessük meg, hogy Tomcsi is élvezze velünk az élményt. Míg apa elkészítette a fürdővizet, addig én levetkőztettem Ágicát. Óvatosan fogtam meg, de már nem annyira bátortalanul, mint annak idején Tomcsit. Apa megmosdatta, Tomcsi és én pedig csodáltuk. A kisfiam próbált különféle pancsolós játékokat a kádba dobni, hisz ő is azokkal fürdik. Nem értette, hogy neki miért nem kell?

Nem húztuk sokáig a locsizást, gyorsan beletekertem egy pihe-puha meleg törölközőbe, és a pelenkázó szekrényre tettük. Itt felöltöztettem: hosszú ujjú body és vállpántos tipegő. Persze (végre) kislányos színben! Következhetett a vacsi, kizárólag anyatej és csakis ciciből.

Ez alatt már Tomcsi a nagy kádban pancsolta a vizet. Mikor már a szokásos esti tej adagját fogyasztotta a nagyfiú, Ágica már a büfizésen is túl volt és az igazak álmát aludta.

 

Úgy gondolom, hogy ahhoz képest, hogy az első közös esténk volt, minden terv szerint zajlott. Remélem, ez a későbbiekben sem fog változni!