Helyzet jelentés

Blog: Áldott állapotban - Szerző: kranki

Ma már augusztus 4-e van. Az idő nagyon gyorsan telik, hisz még most volt karácsony, mikor is kiderült, hogy babát várok!

Most hűsölök a szobában: a ventilátor keringteti a levegőt, a lábam egy hideg vizes lavorban és pihegek. Kibírhatatlan forróság van odakint! Délelőtt elsétáltunk Tomcsival a postára. Útba ejtettük a régi szórakozóhelyünk helyén nyílt bababoltot, ahol már délelőtt fél 10-kor szakadni kezdett rólam a víz, nézegetés közben. Ugyanis Ágicának még mindig nem találtam meg a tökéletes "hazahozós rucit"! Vagy túl vastagnak, melegnek találom, vagy a színe, fazonja nem tetszik. Lehet, hogy túl válogatós vagyok? De én csak a legjobbat szeretném neki!

Még jó, hogy a babakocsi táskájában két palack vízzel közlekedünk: az egyik a nagy fiúé, a másik az enyém. De sajna, most ez sem segített rajtam. Siessünk a postára, ott legalább van klíma!

Útközben összefutottunk a sógornőmmel és a keresztfiammal, ők is oda tartottak, így együtt folytattuk az utunkat.

Amíg én beálltam a sorba, addig keresztanyu a két lurkót beültette a pénzbedobós kisautóba. Máté már ismerte a járgányt, mint kiderült, bátran tekergette a kormánykereket. Tomcsi az anyósülésen nézegetett, ő még nem próbált ilyen gépezetet. A nyomógombokat nyomogatta, így ő biztosította a zenét és a dudaszót.

A 100 Forintos hamar lejárt, jöhetett a következő, amit már én finanszíroztam meg. Miután ez is megállt, az én kicsim megpróbálta beindítani, mint mamáéknál a hintalovat- előre-hátra mozgással -. Jót mosolyogtunk rajta, és indultunk haza.

Visszafelé még a kispiacon vettünk egy kis gyümölcsöt: dinnyét, banánt, barackot. Behűtve milyen jól fog esni délután!

Még magában a paradicsomot is imádom!

Ez a jó a nyári terhességben, ilyenkor itt a sok finom természetes vitaminforrás: zöldség, gyümölcs kupac! Annyit ehetsz, amennyi jólesik, válogathatsz közülük!

Míg télen? Van az alma, a banán, a narancs, és kész!

Hazafelé gyorsabban szedtem a lábam, mint általában, mert az idő is eltelt, valamint még jobban elkezdtem izzadni, mint eddig! Sőt már nemcsak én, hanem a gyermekem is! Lihegve hazaérve sebesen engedtem pancsi vizet Tomcsinak, közben én is levettem az átnedvesedett ruháimat és lehűtöttem magam.

Szóval pihenek, mert Tomcsi alszik......

Remélem, délutánra tényleg ideér a hidegfront, és valamivel alább csúszik a hőmérséklet!