Ultrahangon

Egy ember attól fogva kezd el létezni, amikor az ondósejt és a petesejt egyetlen sejtté egyesül...nálam is minden így kezdődött..

Hogy telik az idő...már 28 hetes vagyok!!!!

Éppen ma vittek anyuék a doktor nénihez 4 D-s ultrahangra, ahol a kíváncsi szüleim meg szerettek volna nézni: Vajon hogy nézek ki? Kire hasonlítok? Mekkora vagyok éppen? - hisz hallom, hogy sokat beszélgetnek erről apával.

Azt is hallottam, aki kíváncsi hamar megöregszik, és mivel én nem akarok öreg szülőket.ezért mindig úgy fordultam, hogy ne láthassanak egészben!J

Szóval, majd ha eljön az én időm, akkor megismerhetnek teljes egészében!

Most jött velünk a bátyám, Tomcsi is, aki az egész rendelőt 5 perc alatt felforgatta. Sajna apának a figyelmét is elterelte, nem tudott 100 %- osan rám koncentrálni...jobb volt a múltkor, mikor nem jött velünk! Még a doktor néni is kacagott rajta!!

Már látom, hogy lesznek harcok kettőnk között!J

Hiába nyomkodták, ütögették a “házikómat", nem igazán tudtak kizökkenteni a nyugalmamból!

Készült azért pár fotó rólam, a nunimról egy közeli fotó, amit előszeretettel mutogatnak mindenkinek, nem is értem miért? (Valószínű azért, mert első lány leszek a családban.)

Anyukám megkérdezte a méretem: Úristen! Már 1,5 kg vagyok!!! Ha így növekszem, szerény számításaim szerint a 40. hét végére több, mint 4 kilogrammos leszek! Nem leszek egy könnyű eset!!!

A combcsontom már olyan hosszú, mintha 31 hetes lennék!!

Úgyhogy fiúk készüljetek, itt nemsokára egy hosszú combú bombázó érkezik!

A szüleim azt beszélik, augusztus végén megszületek, mert anyukám is akkor született. Ha-Ha-Ha! Úgyis én döntöm el!

Ultrahang után siettünk Erzsi mamáékhoz ebédre, mert már én is nagyon éhes voltam!

Hozzászólások (0)