ÁLOMKÓR

Blog: Pánikcsata - Szerző: hilda

Az utóbbi időben egy nagyon furcsa jelenség társult az eddigiekhez. Bizonyos napokon olyan fokú álmosság vesz erőt rajtam, amit eddig még nem tapAsztaltam, és ami lassan a mindennApi tevékenységeimet veszélyezteti.

Persze, eddig is voltak fáradt, álmos időszakaim, de nem ilyen mértékben. Mindig megvolt a maguk jó oka,főképp estére korlátozódott vagy valami lelki sokkal voltak összefüggésben,szóval természetesek voltak.

A mostani viszont teljesen természetellenes.Már felkeléstől, és attól fogva folyamatosan olyan ólmos súllyal nehezedik rám az álomkór, hogy komoly erőfeszítések árán tudom csak nyitva tartani a szemem. Gyengének érzem magam, olyan vagyok, mint az őszi légy. Vonszolom magam, az össze energiám arra megy el, hogy talpon maradjak, hogy tartsam valahogy magam. E mellé aztán semmiféle egyéb szellemi vagy fizikai teljesítmény nem fér be.

Remélem, csak átmeneti ez az állapot, valamiféle futó rosszullét, egy tévedés, egy pszichometerológiai unikum, ami hamar és nyomtalanul elszáll, olyan sebeséggel, ahogyan jött.