Egyirányú út-Fügének

Blog: Hajnal Leszbosz szigetén - Szerző: Angeleyes

Csak Füge kedvéért írok-aki, midőn szombaton levonultam  a Klub lépcsőin,megkérdezte, miért nem írok augusztus 26. óta a blogomba...

Nos, több felfedezést tettem azóta. Rájöttem, hogy ugyanolyan-és most bocsánatot kérek minden rendes melegtől,mert van egy csomó is, csak én nem tartozok közéjük-szemét leszbikus kurva vagyok, mint a nagy többségünk, nagy többségük..és nem kell vigasztalnotok, kedves nem létező "Barátaim", hogy á,nem,nem , nem vagy az...mert az vagyok...Nem csaltam meg a páromat, szó se róla, de voltak kis stiklijeim, és akkor még keveset mondtam..amikor felkértek arra, hogy ezt a blogot írjam, arra kellett volna rávilágítanom, hogy a melegek milyen rendesek...ez így nem igaz, illetve emberfüggő. Nem "rendesek"vagyunk, hanem EMBEREK!

Jók, rosszak, nyűgösek, hűtlenek, hűségesek, pedánsak vagy baromi rendetlenek, ott élünk köztetek, ugyanúgy élünk-érzünk...csak százszor nehezebb, mint nektek, heteroknak...Esküszöm, már gondolkodtam rajta, hogy hetero leszek!Csak ne szeretném annyira a nőket...

Nyilván a köztünk levő feszültség miatt, illetve azért, mert meg vagyok győződve róla, hogy a páromnak is van -vagy volt-valakije,az utóbbi időben olyan vágyaim vannak, hogy a falat kaparom...Ma ült előttem a buszon egy lány, aki a körzetünkbe tartozik, és tudom, hogy kézilabdázik-van ám válla, karja:)Hűha, legszívesebben...Na most majd valaki olvassa a blogomat, árulkodjatok nyugodtan a kedvesemnek, hogy miket írok..Szarok rá, és tudjátok, miért?Mert SZÓLTAM neki, hogy mire van szükségem...egy darabig ment is, de aztán ugyanúgy szart rá, ahogy pölö én szarok rá, hogy ne legyek féltékeny.

Most felbukkant egy kislány a múltamból-nyugi, nem volt köztünk semmi, meg is köveznének, de hát nem vagyok pedofil-szal 20 éves, négy évvel ezelőtt mi már "jártunk." Ez úgy történt, hogy ő 200 km távolságból kinevezett "barátnőjének",(hozzáteszem, SOHA nem láttam)és úgy heti 2x felhívott, hogy mit csinálok, és szeretem-e még.

Naná:)

Aztán kb. fél év után abbahagyta-jókat mosolyogtam rajta...

Amiért most már nem mosolygok-lekerült Debrecenbe, elsőéves a jogon. Megkeresett, azt mondta, hogy nagyon bánja, hogy négy évvel ezelőtt"szakítottunk"-hehehe-és sajna úgy néz ki, hogy valóban teljesen belémzúgott. Röhej.

Amiket kaptam már: vörös rózsa, plüssrózsa, kismacika, szerelmes levél, vers, sms-ek tömkelege-átlag napi 20- bonyolítja a helyzetet, hogy valószínűleg szűz a leányzó...Nem biztatom, természetesen, és  NEM ÉRINTETTE MEG A LELKEMET!Ezt kedvesemnek írom...de ANNYIRA jó végre, hogy valaki emberként-NŐKÉNT-tekint rám, nem szidja az anyámat, a kölykömet, engem, nem engem hibáztat az elrontott életéért...nem durvasággal válaszol a reggeli ébresztő puszikra, kávéra, teára, nem vibrál, nem nyüzsög, nem ordít állandóan, és velem lenne-ha lehetne...Komolyan mondom, kitartó a csajos...Voltam én már neki kedves, bájos, a picurkája, az élete, a szépsége...

Rettegek.Rettegek, mert ezt a kedves kis falusi lányt mindenképpen bántani fogom. Én leszek az első csalódása ebben a kurva meleg világban. NEM AKAROM!Mit csináljak?Mást szeretek...Vagy vegyem el a szüzességét-Úristen, még leírni is rossz-és -ihaj-csuhaj-éljünk boldogan, míg meg nem halunk?!Itt van a párom, akiben még mindig látom azt, akibe két és fél éve beleszerettem...Csak annyi, de annyi problémánk volt már...HAZUGSÁGOK!!!!Erre nem épülhet egy kapcsolat!És nem tudok leülni vele beszélgetni, mert nem lehet!!!

Egyirányú út...a kezem levegőt markol-és itt vagy mellettem.

VALAKI jöjjön, már, segítsen!Vagy adjam fel, lássam be végre, hogy nem vagyunk egymáshoz valók? De hisz szeretem.Miért?

Csak.

Meddig a határ? Alkalmazkodás, legyek mellette, de meddig? Ha feladom, gyáva vagyok, rossz vagyok, kudarcra ítélt ember? Hol vannak a határaim? ÉN MIT KAPOK?!

Létezik olyan ember, aki elvisel? Miért nem tudok mostanában felemelt fejjel menni az utcán? Nem vagyok jól. Baromi unalmas lehetek.NEM TUDOM A VÁLLAMON TARTANI AZ EGÉSZET!

Én is létezem!!Én is szeretném ágyba kapni a kávét, szeretném, ha néha gyenge lehetnék, ha valaki főzne rám, ha lehetnék én is kicsi, gyerek, nyűgös...Mikor jön már a jó? Ez az élet, bazki!Ennyi az élet!

Amerika elúszott, vele az álmaim is. A család nem engedte. Apu. Valahol igaza van.Egész életében ezért dolgozott. Marad a hatvankilenc.Ezer.

Merthogy szex-az nem:(Mostanában tachycardiám van-biztos pszichoszomatikus. NEM BAJ-hátha megint rákos leszek, és akkor lesz miről írnom ebbe a blogba.Király.

Valaki azt mondta, attól még nem leszek rossz ember, ha fűvel-fával...Kösz, nem!!!

MIT CSINÁLJAK?