Energia

Blog: Hajnal Leszbosz szigetén - Szerző: Angeleyes

Áttértem a nyerskosztra:)

Sokat filóztam rajta,mert nagyon szeretek enni,de annyi csodás gyógyulásról hallottam nyerskoszttal és búzafűlével,hogy nem vehetem el magamtól ezt az esélyt az ízlelőbimbóim miatt...(Úgyhogy most az étrendem 95%-ban nyers dolgokból áll, a maradék 5% tönkölybúza kenyér,kifli,stb.

Tudjátok,állandóan egy neves klinika neves onkológusának "nemes" szavai járnak az eszemben.Novemberben mondta,telefonban(félig-meddig rokonunk,egyik uncsitesómnak az apósa):"Fél év múlva meg fog halni.Viselje méltósággal."A ..... anyádat!!!!!!!!!!!!Ha látna!!!!!!!!!ÉLEK!!!!!!VIRULOK!!!!Az áttéteim felszívódóban vannak,a hajam megnőtt,a szemöldököm és a szempillám is!Pénteken megyek fodrászhoz,kozmetikushoz-ma nem tudott fogadni,csak ezért nem ma...És nem félek a haláltól,és nem vagyok hajlandó hátralevő életemet kemón tölteni!!!!!!Energia-hogy honnan jön?Fogalmam sincs,nem is érdekel!

Élni fogok!

EZT olvassátok!

"A jó gyógyító részvétet, szeretetet érez betege iránt, és egyenrangú félként bánik vele. Egy nyelvet beszél a beteggel, nem használ idegen szavakat. Nem ismer reménytelen esetet. A gyógyító alázatosan tudomásul veszi a természet rendjét, áhítatos magatartást tanúsít vele szemben. "

Ajánlom minden gyógyítónak,tegye ki a falára,és mielőtt valaki szemébe köpné a halálos ítéletét,vessen rá egy pillantást!...

Élek,és foggal-körömmel harcolni fogok az életemért!