Kaphatnék egy kis földet, kérem?

Blog: Hajnal Leszbosz szigetén - Szerző: Angeleyes

A fenti idézet az egyik kedvenc gyerekkori olvasmányomból van-talán nem is pontosan-a Titkos kertből... Varázslatos írás, mindenkinek ajánlom, gyerekkori énem szinte követeli ezeket a könyveket mostanában...

Olyan szépeket álmodok mostanában, hihetetlenül színesek, csodálatosak... az egyik ilyen álmomban megvolt a kiskertem a rendelő előtt, pontosabban a gondnok-akivel a négy év alatt nagy barátok lettünk, a szó legnemesebb értelmében-felásta, elkezdett veteményezni is,és volt már, ami ki is bújt a földből... szinte repültem a kertbe az örömtől. Mennyi, de mennyi örömöt adott tavaly, tavalyelőtt, ahogy figyelhettem a természet ébredezését, a saját kezem munkájának gyümölcsét, a rengeteg biozöldséget-emlékszem, tavaly egész nyáron tököt, cukkinit és patisszont ettünk minden létező formában, mert úgy nőtt,mint a dudva:)))) Igénytelen zöldségek.

Ez is bánt-veszteség.

Nem találom a helyem.

Bár fizikailag egyre jobban vagyok-múlik a kemó hatása, hál istennek! - lelkileg nem az igazi. Utálom azt a várost, ahol 13 éve élek, ahol annyi rossz történt velem, és szeretnék elköltözni - és el is fogok, csak meg kell várni az évvégét.

Még két és fél hónap, vagy kettő? Szinte kibírhatatlannak tűnik.

Az iwiwen az egyik volt osztálytársam írta: "Félig túrkevei vagyok, félig bujáki, és egészen boldog!"

És én? Sehol nem vagyok... Én egészen HAZA akarok menni.

Kaphatnék egy kis földet, kérem? Kaphatnék egy új életet, kérem? Kaphatnék pár napot, amikor nem kell rettegnem, kérem? Nem, nem vagyok hajlandó megadni magam. Csak ne fáradnék ennyire. Az a nyamvadt kis földdarab - ami miatt a Dokival végül vitánk lett, ui. a szomszéd csinált egy 80 ezres vízszámlát, amit (lévén a szomszédot nem tudta megfogni) az én fizumból vont le húszezresével - iszonyú sokat jelentett számomra. A megújulást, reményt, a két kezem munkáját, hogy van ÉRTELME... hogy minek?

Az élet él, és élni akar...

Megbocsájtok, Doki, mindenkinek megbocsájtok, mert másképp nem megy, mert ez az a pont, ahol vagy meghalok, vagy túlélem.

HAZA AKAROK MENNI!