• Hajnal Leszbosz szigetén
    Angeleyes blogja

    És mégis:)Az ötödik:)

    Hát,csak bementem ma reggel,és megszúrattam magam,így 22-edjére sikerült,a mai adag is lement:)Egy nagyon jó kezű anesztes doktornőnek köszönhetően:)A makacsságom csak nem hagyott nyugodni...

    Tegnap baromi érdekes esténk volt,kiskutyánk,Cukrozott Gyömbér balesetet szenvedett:(Kedves vitte le sétálni,és Őmakacssága Szeleburdi Ki-Ha-Én-Nem Úrfi kiugrott a kezéből,és a lábát,ezt a tüneményesen görbe tacskólábát maga alá gyűrte.volt nagy sikítozás Kedves és Kutya Úr részéről is.Felrohantak,párom a kutya 8,5 kilóját pehelyként röpítette fel,szeméből krokodilkönnyek potyogtak.

    Ápolónő énem azonnal előbújt,megtapogattam a lábát,azt éreztem,hogy nem tört el,csak megzúzta-húzta...Na mondom magamban,elég ide egy fél Algopyrin,és némi obszerválás éjszakára.Felhívtam tesókámat,aki kutyát tenyészt-ugyanezt mondta...ennek ellenére-és Kedves könnyei hatására-csak elvittük a kutyit az ügyeletre-9000 forintunk bánta,rablás:(!

    Azután Kedves elég rendesen kiborult-hosszú volt a nap-úgyhogy éjfél körül el is sikerült aludnunk.

    Ma meg mindenki annyira örült nekem és kicsi portomnak,hogy öröm volt nézni.Mivel érdemeltem meg,hogy ilyen kedvesek hozzááááám?:P


   • Blog leírása

    Egy leszbikus lány, Angeleyes mindennapos harcai, kétségei, vágyai a hetero világban...
    Látogatás: 951769 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés