• Az alkoholfüggőség - a leszokás módszerei    Az alkoholfüggőség kezelése nagyon összetett, hiszen kezelni kell a megvonási tüneteket, csökkenteni kell az alkohol iránti vágyat, végül kezelni kell az alkoholizmus következtében kialakuló egyéb kórállapotokat.

    A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

    Alkoholizmus

    Hozzászóló:yetsamen, 2018-08-21 21:52
    A kombucha gomba tea elveszi az alkohol éhséget. Te magad tudod előállítani,olvass utána. ÉRDEMES !!!!!!!!!!!!

    Mit lehet tenni akkor, ha már két szanatóriumi

    Hozzászóló:Vendég, 2012-04-01 17:11
    Mit lehet tenni akkor, ha már két szanatóriumi kezelésen is túl van valaki, de még mindig nem sikerült kigyógyulnia. Ehhez még párosul, több pszihiátriai kezelés és a család is teljes egészében mellette áll, de most kezdjük érezni a tehetetlenséget. Ideig-óráig sikerül az önmegtartóztatása, változó időtartamig, de a végeredmény ugyanaz. Még meg van a munkahelye is, de félünk a legrosszabbtól! Anteathyl-t szed, és néha erre iszik, ez a legdurvább! Hogy segíthetünk?

    gratula istván,nagy önerö kellett hozzá,sztem

    Hozzászóló:mogyiera, 2010-09-22 11:51
    gratula istván,nagy önerö kellett hozzá,sztem az alkoholrol nehezbb is leszokni mint a dohányzásrol,remélem minél több embernek sikerülni fog!

    Sziasztok, István vagyok és alkoholista!Én

    Hozzászóló:Vendég, 2010-09-02 08:02
    Sziasztok, István vagyok és alkoholista!Én 2008 év végéig erősen függtem az alkoholtól.Nekem az Anonim Alkoholisták gyógyítottak ki az alkoholfüggőségemből.Most már több mint 600 napja nem kellett innom, és Nagyon-nagyon örülök neki.Én MINDENKINEK az AA-t ajánlom, aki egy kicsit is szeretne megszabadulni az alkohol rabságától, és az ember előbb-utóbb elkapja a fonalat, és önmaga meg tud szabadulni ettől a rabságtól.Egyszerű követni a programjukat, gyakorlatilag minden korosztály megtalálható, férfiak, nők egyaránt, és ami nagyon fontos: NAGY SZERETETTEL állnak hozzá az emberhez!Ne feledjétek: CSAK A MAI NAP!!!

    SENKI nem veszi észre évekóta ,ho gy

    Hozzászóló:Vendég, 2010-02-23 23:13
    SENKI nem veszi észre évekóta ,ho gy valakinek segédségre van szuksége?

    Ha tud valaki egy jo pszichiatriat vagy elvonot

    Hozzászóló:Vendég, 2010-01-01 22:29
    Ha tud valaki egy jo pszichiatriat vagy elvonot megkerem hogy irja meg!Koszonom elore is!

    Ha tud valaki egy jo pszichiatriat vagy elvonot

    Hozzászóló:Vendég, 2010-01-01 22:29
    Ha tud valaki egy jo pszichiatriat vagy elvonot megkerem hogy irja meg!Koszonom elore is!

    Hozzászóló:Vendég, 2009-05-11 22:08
    Engem is érdekelne,hogy hol van ez a pszchiátria?BIBI

    Szia! Remélem tegeződhetünk. Érdekelne,

    Hozzászóló:bandy, 2008-08-25 19:04
    Szia! Remélem tegeződhetünk. Érdekelne, hogy hol feküdtél, mert nagyon ritka az ilyen pszichiátria. Annamária

    Tisztelt Doktornő! Nagy örömmel olvastam

    Hozzászóló:Zsuzsa, 2008-08-05 07:00
    Tisztelt Doktornő! Nagy örömmel olvastam most ezt a cikket! Én ezeket nem régen átéltem.1éve feküdtem egy nagyon jó és aranyos kórházban a pshiátrián a szenvedély betegek osztályán.Olyan segitőkészek voltak ott mindenki hogy el sem tudom mondani és felejteni.Nem bántam meg semmit mert nem csak az alkoholról hanem a nagymennyiségű gyógyszerekről is leszoktattak.Nem volt könnyű de végig csináltam.Én csak ezt mindenkinek tudom ajánlani mert megéri!Szeretnék beszélgetni valakivel de nem tudom hol keressek olyan embert aki végighallgat.Jártam az Aninim Alkoholisták gyűlésére de sajnos ezt már nem tudom megtenni mert ahol én lakom ilyen nincs és legközelebb csak 100km-re van.Már gondolkodtam rajta hogy szervezek egy ilyen gyűlést csak nem tudom hogyan kezdjek hozzá.Kérem doktornő segítsen nekem.Csak beszélgetni szeretnék!Miképpen alapitsak meg egy ilyen csoport gyűlést?Szeretnék segiteni azoknak akik még nem igazán döntötték el mit akarnak.Nekem már nagy tapasztalatom van ezen a téren.Pszichés problémáim is voltak emellett emire 22évig erős gyógyszereket szedtem.Az alkohol elvonó kúrán ezt is elvették tőlem és azóta nem szedek semmit és nem is hiányzik.Kérem a segitségét Doktornő! Tisztelettel:Baloghné