Hol lakom?

Blog: Pánikbeteg vagyok 2 - Szerző: Maja

Szóval, hát azért sem alszom, s tegnap sem aludtam és egész jól bírom.De egész jól megismerkedtem a környezetemmel így éjszaka-hajnaltájt. Megfigyeltem, hogy a szomszéd például, kinek kamionos a férje, csintalankodik éjfél után. Osztán, a szembe szomszéd, mindig 1óra után jár haza(vendéglátós) és nem csak nálunk ég a lámpa hajnalban. Na mindegy, most éber korszak van. Egyébként, hogy hol lakom? Hát azt nem mondom meg, ám azt igen, hogy egy nyugati településen egy új lakóparkban egy kertes házban, melyhez 1db macska is tartozik. A hely jópofa, de számunkra semleges. Szeretünk itt és nem szeretünk itt. Nem vagyok egy szomszédolós típus, s kiváncsinak sem tartom magam, de a hajnali órákban olyan csend és nyugalom van az utcában, hogy szinte mindent hallani, így legalább ezt kiélvezem.

Ma egy 430km-es utam volt, mely többnyire autópályán zajlott, s megállapítottam, hogy semmi félelem vagy izgalom, vagy szorongás nem terrrorizált. Nem értem az egészet, de persze örülök neki.

A munkahelyen a következő a helyzet: Kirúgott kollégát visszavetettem egy alacsonyabb pozícióba, így legalább van munkája. Alkoholbeteg kollégának szeretnék dokit szerezni, a pénzem visszaszereztem, a PIN kód terminátor károkozását helyrehoztam, adtam egy kis támogatást két embernek fizetés előtt, ezenkívül pedig próbálom túlélni a nappalokat. Asszem ennyi volt most ami említésre méltó. Na szóval, ezek történnek mostanában itt nyugat felé...Rám férne egy jó buli hátha az kiütne!

 

.