Hajnali 1:15

Blog: Pánikbeteg vagyok 2 - Szerző: Maja

Na ez már nagyon megy nekem, azt hiszem igaz, fadoboz - ott majd sokat szundítok, s ennek szellemében már szinte élvezem, hogy fent vagyok. Innét nézve boldog vagyok, hogy a lányaim szuszogását hallgathatom itt mellettem a mi ágyunkban. Na de ha a holnapi teendőket nézem, Zanami, hát valóban necces lesz. Egyébként dícséretes az empátiád, ritka ebben a rohanó világban. Holnap (ma) 6 órakor már kelek, s elrohanok egy kedves ügyféltől behajtani a nem kis összegű pénzt, mely nem érkezett meg a számlára a bankjától, mely egyben az én bankom is. Elfelejtette betenni az ügyintéző az átutalást, így ügyfelem ihaj csuhajozott karácsonykor, mert azt hitte megnyerte a lotto 5-öst. Na az ügyintéző biztosan nem! Oszt ugyanez a bank benyelte a kártyám, amely érvényes de nem hagyahattam, hogy kisemmizenek, így cselekednem kellett. Kiderült, az asszisztensem Pin kód party-t csapott az automatánál, hátha betalál alapon. Az ünnepek alatt elfelejtette, melyet egyébként folyamatosan Ő használt. Így ma pénzügyileg az év remélem utolsó legrosszabb napját éltem meg! A saját banki rendszerem tűzfala szintén letiltott, s mivel az ország osszes jelszava egyszerre járt le, így kb.11-ig csak vártam, hogy dolgozhassunk. Addig értekezletet tartottam, majd éveleji ebéd a kollégákkal, akik annyit híztak mint a fene az ünnepek alatt. Míg ettünk az egyik vezető társamat a központból hirtelen beállító vezérkar felmentette a beosztása alól, mely kicsit sokkolta az embereket, így engem is.

Különösebb ok nem volt rá, a helyére mást tettek, ennyi. Előnye, hogy alkohol betegségben szenvedő kollégám az elvonót, illetve az orvosi segítséget választotta, melyet a héten ki is választ. Nála jobb teljesítményű volt a 2008-as évben a ma felmentett kolléga.

Aztán mi volt még? Ja! Az a felszedett vicc kilógramm az sehol sincs már, eddig volt és már nincs! Elég görcs sovány vagyok, de ruhában azért elmegy na. Azért egy 5 kg elmenne szerintem. Emlékszem amikor anyu meghalt, figyeljetek!! 79 kg-ra híztam!- persze csak mikor a pánik kialakult s egy Remeron nevű bogyótól, mely abnormális mennyiségű kaját zabáltatott meg velem. Mindezt egy átlag 63kg-os csajjal tette. Na aztán bementem a dokihoz, aztán mondtam neki, hogy most már jól vagyok mert a nagy hasamtól fulladok, nem a pániktól, meg javaslom e gyógyszer kivonását, vagy az anorexia kezelérére fordítását. Így azóta Citapram20mg és én, így vagyunk mi kettecsként. Vagyis hármacskán, mert a Frontin esténként azért jöhet.

Na, holnap még egy értekezlet a vezérkar részéről ami miatt jó lenne aludni, de nem tudok. Ott még egy rejtett ásítás sem megengedett, mert az első szünetben a "Hogy tetszett eddig a prezentációm?" titkos fedő kérdés alatt jelzik, hogy nem tetszik?Unalmas? Vazze! Bocs a szlengért, de már azt hiszem húzom fel magam.

Aztán meg szorongok, de annyira nem, hogy pattognom kellene az ijedségtől, ám azért 0,75mg Frontin lecsúszott, amitől szinte mindig álomba esek, kivéve amikor ez nem történik meg -mint most.

Most megpróbálom Zanami javaslatát és valami szuper helyre viszem magam gondolatban, hátha segít. (a bárány projektet, most kihagyom...de csak azért mert egész nap a számok világában élek, így ez csak felhúzna!)