Emlékeztető

Blog: Pánikbeteg vagyok 2 - Szerző: Maja

Köszi Gaben79, már el is felejtettem panaszkodni. Jól esett a hozzászólás, bár bízom benne, hogy csak olvasója vagy és lövésed sincs mit érzek. Ellenkező esetben kívánom, hogy mihamarabb  felejts el minden nyavaját, legyen happy az életed!

Az enyém, hát érdekes..a Karácsony lement, a gazdasági válság még érezhető a saját területemen, mint a munkában mint idehaza, mint ahogy ünnepek után lenni szokott. A párom, már nem a társam, rezisztens mindenre ami itthon történik, vagyis én úgy érzem. Az üzleti bálok szuperek voltak, s szerintem szuper jól néztem ki. Az egyiken mikor a nagyvezír mondott köszöntőt, a rajtam lévő fűző miatt..talán..volt egy kis majdnem megfulladok pánik, ám természetesen ebben a helyzetben és helyen lehetetlen rosszul lenni kérem, így a titkos segítség ismét bevetésre került.

Ma már értekezleten voltam, melyen a jövő évi terv volt a központban, s bevallom őszintén ahogy néztem a kollégáimat, nagyon magányosnak éreztem magam. Talán a büszkeségem miatt küzdök egyedül, talán nem szeretnék sérülékenynek látszani, nem tudom. Mikor éjszaka nem érzem jól magam, vagy akár nappal jön rám ez a rettenet, nem szólok senkinek..sem idehaza, sem máshol. Egyedül küzdök meg vele. Amikor letettem a cigit, akkor hihetetlen rossz állapotba kerültem, állandóan a korházat látogatva, 6 kg-ot fogytam amúgy sem túlsúlyos helyzetemből és pánik pánik hátán errős elvonási tünetek miatt. Egyedül, de megcsináltam! Már jobban vagyok és nem dohányzom, sőt egy szálat sem szívtam azóta..

2008.év. ha egyenleget kellene vonnom az üzletben sikeres nő egzisztenciával, nagyon sok baráttal, családdal. -ez a látszat- valójában nem tudom, hogy siker-e amit tettem a munka terén, az életben. Nem tudom, hogy ha sok a barátom és van családom miért itt klimpírozok már megint. 

Egyébként valóban igaza van a férjemnek, ez az a szakma és beosztás, ahol simán el lehet kurvulni minden tekintetben. Ha akarod a hatalmad fitogtatod az emberek felett, ha akarod az üzletben leszel gátlástalan,  ha akarod egy nagyobb pozícióért magadat adod, vagy egyszerűen csak magadat adod a munkának, ezek miatt néha a méltóságod néha a párod veszik el mint társad. Ördögi kör, melynek rugója az a piszkos pénz, mely elkurvítja az embereket. Magam ezt látom a környezetemben és ez a látvány nem igazán tölt el örömmel. Fiatal vagyok nem vagyok prűd, de nehéz embernek maradni az üzleti világban, néha hányingerem van kik és miért kerülnek poziciókba egyes területen.