Gondok

Blog: Pánikbeteg vagyok 2 - Szerző: Maja

Nem tudom miért teszem, hogy miért vállalom és miért akarom, ha nem bírom. Nem tudom mi kényszerít arra, hogy megállás nélkül tegyem a dolgom, mint a robot. Nem tudom miért nem tiltakozom. Azt tudom, hogy felelősséggel tartozom a családért a munkatársaimért. Szóval fáradt vagyok, nem kicsit. Nagyon várom a karácsonyt, kacsa és Süllő filé már a jégen. A madár egy vasi faluból a hal pedig a Tiszáról került a konyhámba. A sütit idén rendelem, kivéve a beiglit, szóval gondolatban már pihenek. A takarítás az viszont kemény dolog, még dec.21-én is vizsgázom, tehát szűkös lesz az idő, annak ellenére, hogy hamar végzek mert szinte folymatosan nagytakarítok hétvégén, erről a lányok gondoskodnak.

Pánik: mostanában megkímél, remélem nem kiabáltam el..szorongok, néha majdnem elájulok, de azaz igazi meghalok és megőrülök, most nincs jelen. Autópályán a héten ismét rám jött vezetés közben, no azért nem veszélyeztettem az úton közlekedőket, ám lekellett lassítanom míg létrejöttem. Na de viszont tudom miért volt! Az emlékek az előző autópályás rosszulétemről, melyek előjöttek, így egyből vesztesként indultam.  Na de majd megoldom, leküzdöm.

Jövőhét, az gyötrelem tenni valók tekintetében. Ismét értekezletek, ahogy lenni szokott + még kezdődnek a pénzügyi rendezvények évvégi értékelések a pénzintézetek részéről, ami elképesztő terhet ró az ember lányára, s ez minden évben így van. Bár nagyon jó bulik szoktak lenni, van amelyikre mindig szívesen megyek.

Holnap iskola, tanulnom kell gtehát nekilátok.