Roham az irodában

Blog: Pánikbeteg vagyok 2 - Szerző: Maja

Nos, ismét megpróbáltatásban volt ma részem! Egyik kolléganőm a tömegből, amelyet már említettem az előbbi bejegyzésben, ma rosszul lett, nem is kicsit.

Történt a következő: Ebédszünetre engedtem a kollégákat felválta a szokásos menet szerint. Mindig többen mennek egyszerre, hisz tolerálom, hogy kinek ki a legjobb barát kollégája, így mindig mindenki azzal megy ebédelni akivel akar, tudják, hogy mit várok Tőlük, de tulajdonképpen 1 óráért még sosem szóltam. Nos, ebéd megtörtént, mindenki visszajött így egy kollégámmal magam is ebédelni indultam. Ma senki nem sírt, nem volt pánikroham, sem semmi, így átadtam magam a munkának, s próbáltam ebéd közben arra gondolni, hogy nem kell rettegni a konferenciától, nem fogok belehalni(kop,kop,kop)mikor megcsörrent a céges telefonom, rémült tájékoztatás, hogy az egyik kolléga rohamot kapott ájulással és rángatózással, már elindult a mentő érte. Ebédem felénél rohantam vissza, s már pattantam is be a mentőautóba, hogy elkísérjem a lábán már járó, de össze-vissza beszélő kollégámat. Megvizsgálták, a fejét összevarták és hazaengedték, közölve, hogy amint mégegyszer ez előfordul a jogsija ugrik. Nos, bevallom őszintén nem értem az egészet:Mitől volt immár mint kderült 5. alkalommal rohama, miért nem vették el a jogosítványát ezidáig, s miért negatív minden lelete(MRI,EEG vizsgálatok két féle)miért csak altatót írnak számára, vagy ha idegi alapon van, miért nem irányították a pszichiátriai gondozóba? Nem tudom, egyben nem helyeslem! Mielőtt bárki azt gondolná,-nem én vagyok a bajok forrása, mint vezetőt szeretnek és elfogadnak, nincsenek túlterhelve, ebben biztos vagyok. Tudom ez olyan "nagy arcos" de valóban odafigyelek amennyire telik tőlem a munkatársaimra. Viszont otthoni problémákkal teli vannak, ez nem vitatott. A kolléga egyszerűen csak ült, jegyzetelt és letette a tollat, mivel kérdeztek valamit Tőle. Válasz helyett, egy pillanat alatt hátravágódott a másik kolléga asztalának és rohamot kapott. Szerencsére nem láttam, ilyen a sors, hisz ha látom pánikrohamot kapok, amelyet már nem tudtam volna titkolni.

Remélem valahogy megoldódik ez a problémája, csak van egy orvos aki kideríti mitől van? Ami pedig az utazásomat illeti, nagyon cidri...