Meglepetés

Blog: Pánikbeteg vagyok 2 - Szerző: Maja

Ma valami csoda folytán, legalábbis eddig a pillanatig, még egy pici szorongás sem volt rajtam, aminek nagyon örülök. Semmivel sem volt más a mai napom mint a többi, csak talán ma senki nem kínzott a saját betegségével. Éjszaka, hajnali 1-től csak negyed 3-ig tudtam aludni, majd sikerrel sikerült 4-6-ig még bólintanom. Így mivel ma a MNB egyik vezetőjének előadásásra siettem egy fővárosi hotelba,nagyon kimerült voltam, de mégsem jött rám az őrület és ez nagyon jó.

Ma más is történt, amire nem számítottam..Kineveztek, melyet örömmel kellett volna fogadnom, hisz próbálták ünnepélyessé tenni, de őszinte leszek úgy érzem már így is erőn felül vállalok, így nem sikongattam a hírtől.

Nem vágyom magasabb pozícióra, persze a pénz sosem jön rosszul, de most már tudom, hogy igaz a mondás,- a pénz nem boldogít. Visszautasítani nem lehet, de lassan elvált leszek ha így folytatom,

Konferencia, szakmai nap, plenáris értekezlet, stratégiai értekezlet, vezetői értekezlet, előadások mellette tárgyalások, a kollégák, az új projekt beindítása, stb..általában reggel fél 9-től este 7-ig az irodában dolgozom, majd itthon folytatom a munkát. A gyerekekre hétköznap napi 2 óra jut, a férjemmel egymásra semmi. Hétvége viszont tabu! Senkinek nem veszem fel a telefont aki nem rokon, annak is nehezen. Nem akarom, hogy úgy nőjenek fel a lányaim, hogy észre sem veszem. Nos, más választásom most nincs, dolgozom. A férjem még nem tudja, de kétlem, hogy lelkes lesz.

Szeretném egyszer végig aludni az éjszakát, most erre vágyom leginkább. A munkahelyem számít rám, a családommal együtt.- erről fogok álmodni, miként oldjam ezt meg?!