Szenvedés

Blog: Pánikbeteg vagyok 2 - Szerző: Maja

Immáron több mint két hete fáj a fejem és bolyongok. Nem adom fel, dolgozom. Ma nem voltam unokahuginál látogatóban, mert a tegnapi szobatársat nem tudtam kiheverni. Telefonon azt mondta, ma már gyógytornász volt nála, reménykedem, hogy hamar felépül. Amint kijön az intenzívről, megyek hozzá, de addig nincs az az Isten. Érdekes, apósom idén halt meg, az agonizálás utlosó óráiban láttam, tüdőrákos állapotban, de azt valahogy elhessegettem magamtól, ugyanígy volt anyám látványa, persze nem a halála, de a mostani állapotomban mára rosszabbodott minden.

Nővérem telefonja után, szó szerint az agyvérzés tüneteit produkáltam, még a lábaim is zsibbadtak. Most tudtam meg, hogy mindkét nővéremnek volt már kisebb stroke-ja, vérhigítót szednek, csak nekem nem mondták, mert tudják nehezen viselem ha a rokonaim betegek. Nos, miután letettem a telefont pikk-pakk jött az agyvérzés pár tünete, ezt már nem tudtam a szekrények pakolásával elterelni, így Frontin be,(nem kevés) család észre sem vette. Adtam 20 percet magamnak, miszerint ha addig nem hat, akkor tuti stroke..hát persze, hogy már nincs agyvérzésem. Bocs, de csessze meg az élet ezt a kínt, miért kell ennyit küzdeni.

Most változott a helyzet, munkaidőben no para, itthon szorongás és az elvetemült fejfájás. Koncentrációs problémáim megszűntek ez viszont jó, vagy legalábbis enyhültek.

Most itt ülök a kanapén, ami helyett rendeltem egy másikat, hátha a változatosság, új környezet segít. Rakatok egy kandallót is, a komorú és elképesztő drága tél kivédésére. gyerekeim boldogok, fogalmuk sincs milyen rosszul van az anyjuk, még csak ingerült sem vagyok. Házimunkát is ellátom, a gyerekeket is, reggel felkelek és jókedvű vagyok, a munka megy, tehát a környezet és hozzáállás nem indokolja a rosszulléteket, depressziónk nyoma sincs.

Az agyam azonban nem akar helyesen reagálni és működni, most pihenő állapotban. Az éjszaka gyűlöletes, éjjel 2X2 órát alszom, nem bírom átaludni. Lehet, hogy megőrülök???