Magamnak

Blog: Pánikbeteg vagyok 2 - Szerző: Maja

Nem ártana, ha pihennél és többet lennél a családoddal! Nem lenne baj, ha a gyermeked nem mondaná azt, hogy "Anya olyan mintha nem is lennél, mert mikor belépsz az ajtón a telefon a füleden egyfolytában" Nem lenne baj, ha vasárnap nem aludnál délután szinte ájultan a fáradságtól és lenne erőd játszani velünk" Mindent megadsz a gyermekeidnek, de lemaradsz a fontos dolgokról. Mikor megszülettek, már gyermekágyasként tanultál és dolgoztál. Nincsenek szüleid, korán elhunytak talán vigyáznak rád, talán nem. Az idő véges az egészség törékeny, de nagyon. Kell változtatni a dolgok állásán, de nem tudod miként. Még két év és visszaveszel a tempóból ez az új évi fogadalmad. Pánikbeteg vagy és most gyenge, nagyon. A szervezetetd kibírná, ha tudnál aludni így hajnali fél kettő tájékában. Szörnyű kiállhatatlan lett a természeted, türelmetlen és figyelmetlen vagy. A munkatársaid szeretnek, a főnokeid kihasználnak.

Rettegsz! Rettenetesen! Lassan színt kell vallanod! Félsz, talán itt a karriered vége, nem tudod megcsinálni. Bár a cég lojális, viheted a gyermekeidet férjedet üzleti útra, de rettegsz. 13 óra repülő út! Képtelen vagy rá, képtelen!

Belel lehet halni a pánikrohamba egy repülőn? Vajon mikor jön rád? a 10 óránál őrülsz meg a gyerekeid és a partnerek előtt? 2-3 órát már bírsz, igaz totál nyugtatózva, de mondja meg valaki, hogy bír ki egy titkolt agrofóbiás és pánikbeteg egy ilyen cseszett hosszú utat az óceán felett?? Az már hab a tortán, hogy ha azt túl éled, 11 napot egy hajón kell töltened a nagy büdös semmi közepén.

Ha valaki tud olyan terapiás kezeést, ami ezen átsegít, hát aranyba foglalom a nevét. Rettegek!