• Arany öregkor
    mesterkarika blogja

    Öregember nem vénember

    Örülök, hogy gondolataimat a "hét blogja" megtisztelő jelzővel illették.  Szeretném néhány további írásomra felhívni szíves figyelmét, remélve, hogy hasznos segítséget adhatok az időskor problémáival foglalkozó, vagy arra felkészülni akaró kedves barátaimnak.

    Kérem klikkeljen a Beteg blog- összes-  ben az " öregember nem vénember" sorra, ahol  (mesterkarika bejegyzés-néven ) az alábbi témákat olvashatja.       "Késő bánat" , "Simogasd mint a gyereket",  "Ellenségkép" "Végállomás átszállás", Technikai felkészülés", "Agymankó", "Hidd, vagy legalább akard".       Köszönöm megtisztelő érdeklődését, hiszem, hogy általa saját időskori éveit is könnyebbé teheti.

    Továbbá az "ép testben ép lélek. Vagy fordítva? " írásomat is szívesen ajánlom.


   • Blog leírása

    Az időskor legnagyobb ajándéka a bölcsesség. Azt kapod amit megérdemelsz: szeretetet, vagy gyűlöletet. Az univerzum törvénye: amennyit beteszel a kalapba, annyit vehetsz ki az elszámolásnál. Csak rajtad múlik, hogyan fejezed be földi pályafutásodat. Életedet.
    Látogatás: 12227 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés