Sclerosis multiplex

Sclerosis multiplex - hogyan enyhíthetőek is tünetek? Hogyan lehet lelassítani a betegséget?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

gyógymód

Hozzászóló: Eszter68, 2015-02-23 13:35
Egyik barátom is ebben szenved. Neki a hiberbár oxigénterápia segített, sokat javult az állapota. Ajánlom mindenkinek!

Nézzétek!!

Hozzászóló: ketel, 2011-09-25 21:56
https://www.youtube.com/watch?v=iUeOuZF5co0&feature=share

kérés

Hozzászóló: dr. Mailath Nora, 2011-07-21 18:20
Kedves Beáta, egy kéréssel fordulnék Önhöz és a betegklub tagjaihoz. Klinikai pszichológus vagyok, a Károli Egyetemen dolgozom, emellett magánrendelésen terápiákat is végzek. Egy szakdolgozó hallgatómmal együtt ősztől tervezünk egy klinikai lélektani vizsgálatot SM-esek körében (amennyiben összegyűlik megfelelő számú érdeklődő résztvevő). A kutatás egyénenként 1-2 alkalommal 1 órás beszélgetést és pszichológiai tesztfelvételt jelentene. Az érdeklődőknek további felvilágosítást a [email protected] e-mail címen tudok adni. üdvözlettel: dr. Mailáth Nóra

meg volt elllehet olvasni:)))

Hozzászóló: ketel, 2011-04-05 07:44
http://ccsvi.blog.hu/2011/04/04/elso_magyar_ccsvi_szimpozium

meghívó

Hozzászóló: ketel, 2011-03-10 15:27
Elfelejtettem aki tud Média és újságíró ismerősét is szervezze be. MEGLÁTJÁTOK ÉRDEMES ELMENNI!!

meghívó

Hozzászóló: ketel, 2011-03-10 15:19
Válasz erre: ketel, 2011-03-10 15:27
A "Társaság A CCSVI Kutatásáért" szervezésében megrendezésre kerül az I. Magyar CCSVI Szimpózium melynek célja, hogy elinduljon a CCSVI-ről szóló társadalmi és szakmai párbeszéd. A Szimpózium ideje: 2011.április 2. 14 óra A Szimpózium helye: Danubius Hotel Helia 1133 Bp. Kárpát. 62-64. Panoráma terem (80 fő széksoros + 20 fő kerekesszékes hely, térkép) Az I. Magyar CCSVI Szimpózium meghívott vendégei * Prof. Csókay András idegsebész, * Dr. Harmat Zoltán intervenciós radiológus * Több megműtött CCSVI beteg, akik beszámolnak állapotukról A Szimpózium házigazdája dr. Garamvölgyi László. A rendezvény ingyenes. Sajnos orvosszakmai körökben sem általánosan ismert még a CCSVI kutatás jelentősége és az új nemzetközi eredmények, ezzel együtt a magyar CCSVI betegek sincsenek tisztában betegségük természetével. A Szimpóziumon szeretnénk, ha szakértő orvosok mondanák el véleményüket a témáról, hogy ne szóbeszédekre, pletykákra és félinformációkra kelljen hagyatkozniuk a pácienseknek, amikor pl. úgy döntenek, hogy külföldön kezeltetik magukat - amire egyre több a hazai példa is. A Szimpóziumra szeretettel várunk minden hallgatót, érdeklődőt, orvosokat is! Kérjük, hogy az előzetes részvételi szándékot a [email protected] email címen jelezzék! Társaság A CCSVI Kutatásáért (Facebook oldal)

SM és CCSVI

Hozzászóló: ketel, 2011-03-08 11:47
Sziasztok! Sorstársak! Egy új felfedezés sm ügyben.Van megoldás,hogy tüneteink javulhassanak ,esetleg elmúljanak.Olvassátok a ccsvi.hu és a ccsvi.blog.hu oldalakat.Szeretném ha tudnátok ti is. VAN MEGOLDÁS,csak magyar orvosok nem tesznek semmit se.Várják a sült galambot :(( SZERETNÉNK EGY EMBER MÉLTÓ ÉLETET!!!

tanács

Hozzászóló: muntyan.robert, 2010-09-07 11:55
Szeretnék véleményeket, tapasztalatokat olvasni az sm-injekciókkal kapcsolatban. Én még nem oltom magam, félek tőle. Kérem, hogy akinek már van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban, írjon!

kitartás!

Hozzászóló: Mario, 2009-06-29 14:22
Egyetértek, sok „ez a legjobb, ezt próbáld ki” meg „az nem jó, neked ilyet kell szedned” szöveget hallottunk már. Vannak nagyon jó referenciájú és minőségi kezelések/termékek ez igaz. De ez most nem erről szól. Ehelyett egy buzdító tapasztalatot osztanék meg veletek röviden, hogy ne adjátok fel. Egy jóbarátomnak 1999-ben, 39 éves korában állapították meg az SM betegséget. Keze, lába, el volt zsibbadva, ez az állapota egyre rosszabbodott már a mellkasában is érezte a zsibbadást. Naponta 13 féle gyógyszert szedett, amiknek a hatására májfunkció eredménye pozitív lett, ehhez magas vérnyomás és koleszterin szint, valamint két kisseb infarktus és egy idegösszeomlás is párosult. 2001-töl kezdődően fokozott figyelmet fordított egészségére és 4 hónap után a kezébe, lábába visszajött az élet, a máj, koleszterin, vérnyomás értékek normalizálódtak és már nem szédült. Az orvosi vélemény róla, hogy állapota stabil. Már régen tolókocsiban kellene ülnie, vagy rosszabb.. Május végén találkoztam vele, fiatal feleségével táncolt hajnal kettőig. Képzeld milyen érzés ez neki! Nagyon örültem a jobbulásának! Ti se adjátok fel, ha odafigyelünk az egészségünkre, biztosan meglesz a jótékony hatása. Kitartást és jó egészséget a kedves betegeknek és hozzátartozóiknak is!

Segítség?

Hozzászóló: beabob, 2009-04-30 11:04
Sok csodaszerről állították már, hogy segít az SM betegeken... Ha érdekel a többi beteg véleménye és tapasztalata, látogass el a www.smlista.hu oldalra. Ott sok anyagot találsz a betegségről és megismerkedhetsz a levelezőlistával is, ahol már majdnem 400 SM-es osztja meg egymással a tapasztalatait.