• Sclerosis multiplex
    Harmi blogja

    Motiváló idézetek SM-eseknek


    A testi fogyatékos embereknek olyasmikre kell összpontosítani erejüket, amelyek végrehajtását megmaradt képességeik lehetővé teszik, és nem szabad azon keseregniük, hogy mi az, amit nem tudnak megtenni. - Stephen Hawking    Ha szárnyak nélkül születtél, ne akadályozd semmivel, hogy kinőjenek... - Coco Chanel    Ha darabokra esel, mikor az élet elkerülhetetlen változásaival szembesülsz, sose lépsz előre. - Nick Vujicic    Semmi sem rombolja annyira az ember testét, mint a tartós tétlenség. - Arisztotelész    Az akadályok nem győzhetnek le; minden akadály azért van, hogy legyőzzük. - Leonardo da Vinci    Szeretni egy férfit, egy asszonyt annyi, mint egy tökéletlen lényt, egy beteget, egy gyengét, egy bűnöst szeretni. Ha valóban szereted, meggyógyíthatod, támogathatod, megmentheted. - Michel Quoist    A lelki egészségnek két kritériuma van: képesség a munkára és képesség a szeretetre. - Sigmund Freud    Továbbiakat itt találsz.


   • Blog leírása

    A sclerosis multiplex egy főként nőket sújtó autoimmun betegség, amelyben az immunrendszer a neuronokat borító myelint támadja meg, ezáltal lassítva vagy megszüntetve a köztük lévő ingerületvezetést.
    Látogatás: 16231 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés