Bütyök, csontkinövés

Minden megoldás érdekelne, ami örökre megszabadítana a bütyöktől.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

A Medicaql Herb Lab Krémjeiről

Hozzászóló: Gabor1969, 2024-04-10 12:19
Kicsit késve olvastam ezt a kérdést. Nem Szabó bütyökre használtam. Utána olvastam a neten és a leírások szerint a Szabó bütyök ugyanolyan kalcium lerakódástól keletkezik, mint a másik bütyök Én használtam a krémet és megszüntette a bütyök fájdalmamat 4 nap alatt. Igaz, hogy a bütyök ennyi idő alatt nem tűnt el, de nem is vártam el ilyen hatást. A folyamatos kenegetés hatására lassan csökkenni kezdett a bütyök mérete. 3 hónap után a negyedére zsugorodott. A teljes feloldásához 7 hónapra volt szükségem. Bátran merem ajánlani a bütyök megszüntető krémjüket, vagy bármelyik másik terméküket, mert a bütyök krémben nem csalódtam.

Bütyök krém

Hozzászóló: gyorisrac, 2021-10-29 11:00
Válasz erre: Gabor1969, 2024-04-10 12:19
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy valaki hallott-e a Medical Herb Labs-os krémekről. A feleségemnek szabó bütyke van és egyelőre nem akarunk műttetni, viszont egy pali ajánlotta és állítólag jó.

Joga-csoda

Hozzászóló: Shara, 2010-04-20 21:45
Nekem is van butykom, sot kalapacs ujjam is, de nem lett operalva. Hirosi Motoyama: Minden, amit a csakrakrol tudni lehet c. konyvben talaltam gyakorlatokat, s ezeket kezdtem el vegezni es azota fajdalommentes vagyok. Ezek a gyakorlatok, mint a labfej elore-hatra hajlitasa 10x, a labujjak elore-hatra hajlitasa es bokakorozes. En meg kiegeszitettem ugy, hogy a labujjaimat szethuzom es vissza. S mivel a labmasszast megtanultam, igy neha megszoktam masszirozni. Labfurdot is szoktam hasznalni, egy fazek vizet felforralok es kakukkfuvet, fekete egeszborsot, sot szoktam beletenni, neha kamillat is. Nekem ezek az Onkezelesek megszuntettek a fajdalmat, de Nekem inkabb egett a talpam. Az igazsag az, hogy megijesztett a mutet utanni felepules es emiatt ezt az utat valasztottam, de nagyon erdekelne ha irnal Rola, hogy milyen lett a labad a mutet utan. Mert Nekem nem tetszik ez a butyok, sot ronda es e miatt mar szandalt sem hordok evek ota. Viszont a konyvet feltetlenul nezd meg, mert nagyon jo izuleti torna gyakorlatokat is talalsz benne, ami nagyon jo ha keznel van, es mekkora segitseg. Jobbulast kivanok!

Műtét utáni torna

Hozzászóló: sofi, 2008-07-03 16:35
Válasz erre: Shara, 2010-04-20 21:45
6 hete műtöttek bütyökszerű csontkinövéssel, úgynevezett hallux valgus műtét volt.Tornáztatgatom már a lábujjaimat, de nem igazán találok sehol erre vonatkozó tanácsokat, hogy konkrétan milyen jellegű gyakorlatokat kell végezni.Mi az ami tényleg segíti a lábaim gyógyulását, ami nem erőlteti meg, hanem visszahozza a régi kerékvágásba? Nagyon jó lenne ha valaki tudna segíteni ebben! Köszi!