gyógyszer mellékhatások

25 éve szedek magas vérnyomásomra gyógyszereket. Nem sok sikerrel.Ezzel egyenes arányban szívproblémám is van. Két éve tapasztalom, hogy a szedett gyógyszereknek egy hét után a mellékhatásai előjönnek.....elég sulyos panaszokat okozva. Ezzel kapcsolatban szeretném ha véleményeket írnátok!

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Esemény utáni tabletta

Hozzászóló: aggodofiu, 2015-02-07 19:23
Barátnőmnek 1 hete múlt el a menstruációja. Aznap mi lefekedtünk és kiszakadt a gumi. Ő bevette a 72-órás esemény utáni tablettát. A problémánk az hogy megjött neki ma a menstruációja. ez mit jelent? Van aggodalomra ok?

Alvási apnoe

Hozzászóló: kitti kata, 2013-07-11 07:33
Kétszer volt alvási (éjszakai) légzéskiesésem. Bár 30 év telt el a kettő között, rendkívül nehezen diagnosztizálták, mert nyilván csak ha lát valaki az elalvás pillanatában, akkor derül ki, hogy a fulladás-szerű, gyors szívveréssel is járó tünetek miből erednek. Kizárólag ideggyógyász vagy pszichiáter ismeri a betegséget, ami nem is az, hanem csak az történik, hogy a központi idegrendszer, túlműködése miatt, a vegetatívnak bizonyos funkcióját is átveszi. Magyarán a lélegzés nem automatikus, hanem akaratlagos. Ha elalszom, elfelejtek lélegezi, mert a központi idegrendszerem működése lelassul. A gyógyítás: fékezni a központi idegrendszer túlműködését, egyeduralmát, diktatúráját este egyszerű nyugtatókkal. Én legutóbb a "bien dormir" nevű növényi altatóval jöttem helyre. Próbáld ki, olcsó, vény nélküli, és semmilyen ellenjavallata vagy mellékhatása nincs, de a medazepam és más hasonló is megteszi. Ne izgulj, nem betegség, csak működési rendellenesség, amivel az orvostudomány alig foglalkozik, de aki benne van, annak nagyon kellemetlen és idegbetegségeket sőt pszichés zavarokat is okozhat az alvás hiánya. Ha internetesen keresed a megoldást, kiderül, hogy két féle apnoe van, az egyiknek szervi vagy szervműködési oka lehet: gége-probléma, reflux stb. A másikat "központinak" hívják, és úgymond nem gyógyítható. Éjszakai lélegeztető gépet meg más hasonló baromságot javasolnak. Ha neked ez a második, a központi van, nekem kétszer volt és mind a kétszer elmúlt esti nyugatóval-altatóval néhány nap alatt

gyógyszerhatás

Hozzászóló: csillagom, 2013-06-04 00:47
Mint kiderült két hete, súlyos alvási apnoém van.....egy légzést könnyítő géppel kell aludnom. Most barátkozom a gondolattal....

gyógyszerhatás

Hozzászóló: füvesember, 2013-05-10 11:12
Válasz erre: csillagom, 2013-06-04 00:47
tudható mitől van az a magas vérnyomás?