Tartsa kézben egészségét!

Mit lehet tenni, hogy kordában tartsuk? Kinek, mi vált be?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

egészség

Hozzászóló: kapcin, 2010-10-08 11:39
Számomra fontos, h beállítsam a napi étrendem. Mindig ugyanabban az időpontban eszem. Fontos, h minőségi alapanyagokból készüljön az étel, amit elfogyasztok, és ne erre utazzak, h minél hamarabb elkészüljön az étel! Este 18.00 után nem tanácsos enni, de ez nagyban függ az egyén napi ritmusától, továbbá a folyadékpótlás nélkülözhetetlen, napi legalább 2.5 liter!

Lúgos vs Svas víz

Hozzászóló: Kozone, 2010-05-20 16:50
Azt hiszem nem mondok újat. De, ha azt mondjuk, hogy a szerveztünk 7,35 pH-s közegben azt az ideális állapotot látja el, amivel kiegyensúlyozott. A sejtek egészséges állapotukban ilyenkor gyönyörű kerekek, és ha savas közegben vannak, vagyis 7,35pH altti értéket mérünk, akkor bizony csúnya torzulásokat lehet tapasztalni. Ráadásul, a szervezet erre úgy reagál, hogy a fontos szerveket bevonja zsírral.Innen van a HÁJ a pocin, és még másoshol. Miért teszi ezt, hogy megvédje a savtól. A gyomorsav, amúgy is elég maró,de ez így van meg bennünk "gyárilag", a teremtő így adta. Kellett is,hiszen azokat a "jóképű" rántott husikat mi marcangolhatná szét evés után.:) És, ha még iszunk rá egy-két jó pohár szénsavasat, akkor a természetes állapotot borítjuk fel. Hát a döntés mindig legyen a miénk. Én mindig azt mondom, bármit is teszel, az a fontos, hogy érezd magad jól. Ehhez nézd meg kérlek a honlapomat:wwww.juliannakavezoja.dxn.hu. Legyen szép napod!

Sacimama

Hozzászóló: Kozone, 2010-05-20 16:14
Kedves Sacimama! Azzal nagyon egyetértek, hogy azt tetszik mondani, szükség van vízre, és az csak tiszta víz legyen! Nagyon igaz! És, akit érdekel az is, hogy közben legyen benne még tartalo is, annak üzenem léteznek olyan gyógynövény készítmények, amik elősegítik a test méregtelenítését, miközben az lúgosítja a testet. Én magam már egy jó ideje kerestem és lehetőség szerint megpróbáltam olyan ételeket-italokat fogyasztani, ami egészséges, de be kellett látnom, hogy sok olyan táplálék van, ami sajnos nagyon sok savat termel. Én a ganoderma gomba kivonatait, és italait találtam meg nem rég, és azt kell, hogy mondjam a családunkban NAGYON, NAGYON bevált. A több éve felgyülemlett "úszógumink" egyszerűen elkezdett csökkenni, arról meg nem is beszélek, hogy mennyire hatékonyan segít a fiam allergiájának javításában. Én tiszta szívvel, és igazi tapasztalattal tudom minden emberkének ajánlani. wwww.juliannakavezoja.dxn.hu Remélem Önnek is és így másoknak segíteni tudunk. Kérem írjon még magárol.

Lúgos víz

Hozzászóló: tetorozsa, 2010-05-06 17:08
A napi 2,5-3 liter víz az mindenképp kell, amit nem pótol a leves, tea vagy egyéb folyadék bevitele. Nekem is sok a savam és ezért még nap 2-3 dl lúgos víz fogyasztást is javasoltak a LifeCode központban, mikor állapotfelmérésen voltam.

nem használt

Hozzászóló: ba53, 2010-02-23 15:30
helló én ittam a lúgos vizet de nem használt,nagyon savas vagyok.nekem az a jó,ha egy nap megiszok 3 liter vizet

Lúgos - savas?

Hozzászóló: vaslady, 2010-02-18 12:20
Válasz erre: Kozone, 2010-05-20 16:50
Azt szeretném kérdezni, nem hallott-e már valaki arról, hogy most a lúgos vagy a savas ásványvíz a jobb? Vagy váltogassuk?

tanácsolták nekem

Hozzászóló: vaslady, 2010-02-18 12:18
Nekem azt mondta az edzőm, hogy 17:00 után már ne nagyon egyek gyümölcsöt, a cukor tartalma miatt is, nemcsak az erjedése miatt.

Egészséges étkezés

Hozzászóló: champignon, 2010-02-13 22:30
Válasz erre: kapcin, 2010-10-08 11:39
Én fontosnak tartom a kenyér elhagyását. Ha nem túl zsíros ételt eszünk, nem is kívánjuk a kenyeret. Csak teljeskiőrlésű kenyeret fogyasszunk. Fontos még, hogy az emésztésünk rendben legyen. Ha nem eszünk, nem lesz rendben az emésztés. Én most kaptam rá a reggeli joghurtra lenmaggal, garantáltan rendben lesz a bélmozgás. Nap közben is, ha édességre vágyom, ez beválik mindíg. Este hat, hét után valóban ne együnk. Én magvakat szoktam rágicsálni, vagy gyümölcsöt kapok be. Bár állítólag lefekvés előtt nem célszerű, mert erjed a gyomrunkban...

Tapasztalataim...

Hozzászóló: Sacimami, 2009-03-06 14:47
Válasz erre: Kozone, 2010-05-20 16:14
Fontos a napi 2-3 liter tiszta víz ivása (tea, kávé, leves nem = víz!!!)... Étkezések előtt 1 pohár víz (van, amikor a szervezet vízigénye éhségérzet formájában jelentkezik!!!) "Nem szeretem a vizet!" - hallom néha... Jobb, mint a gyógyszer és természetesebben segíti a szervezet helyes működését, folyamatos belső mosást biztosíthat... Fontos a rendszeres, napi 3-5-szöri étkezés. Legalább 1-szer főtt étel, de nem gyorsbüfébeli. (egészségtelen = megbetegíthet, és még drága is!!!...) Napi rendszeres testmozgás = Hmmm... ebben sajnos gyenge vagyok :( Szívesen fogadok megoldására kivitelezhető megoldásokat. Köszönöm :)Sacimami