Szexuális úton terjedő betegségek

A nemi szerveket érintő, szexuális úton terjedő betegségek miatt kevesen fordulnak személyesen orvoshoz. Az emberek többsége szemérmes, nehezen tárulkozik fel, ezért is fontos a leggyakoribb nemi betegségekről beszélni.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Egy jó tipp -nemiszervi gombásodás kezelésére !! (srácoknak)

Hozzászóló: victoryo, 2011-06-10 11:20
Mindenkinek ajánlani tudom ilyen esetben a LOMEXIN krémet -azt írja hogy 7-10 napon belül elmulassza a fertőzést-Hát én kipróbáltam és -Már az első alkalmazás után használ -mindenkinek csak ajánlani tudom aki ilyen problémával küzd !! És ez legalább tényleg használ !!! :P

Ne Félj elmenni a Nőgyógyászodhoz!

Hozzászóló: Cinóka, 2010-08-12 12:21
Szia!Én is félek a nemi úton terjedő betegségektől! De szerintem a nemi betegségek tünettel járnak és nem tünetmentesek biztos van olyan ami tünetmentes.De ha elkapod szerintem észreveszed.Minden hónapba vagy 2 havonta menny el a nőgyógyászodhoz.

félelem

Hozzászóló: mira, 2008-06-26 13:25
Sziasztok! Nagyon félek a nemi úton terjedő betegségektől, de azért nem szeretnék minden hónapban kivizsgálásra járni. Akkor hogyan győződhetek meg arról, hogy nem vagyok-e fertőzött??