Találkozás

Az elmúlás ami még sem múlt el.....Mikor eltávozik valaki akit szeretsz.Mindent újra élsz mikor ide jössz és olvasod mi mindenen mentünk keresztül.. Angel!!Most múlt három éve,hogy nem vagy velem...Hogy mi történt azóta?

Nem messze az utca végén volt egy templom,szerettem oda járni,csak leültem és kértem a mindenhatót teljesítsen egy két kívánságomat.
Sokszor álmodoztunk arról,hogyan lehet teljes a mi kis családunk annyira jól akartuk csinálni,aztán amikor a valóság hímes mezeire léptünk már nem is tűnt olyan nehéznek.Kölyök iskolába járt Sziszi és én dolgoztunk,fura volt a civil élet hiszen én sokáig katona voltam,borzasztó volt látni milyen módon zsákmányolják ki az embert és milyen praktikákat vetnek be,hogy megmaradjon a munka helyük.
Kölyök nevelési módszerében sem értettünk egyet,Sziszi anyáskodó,megbocsájtó inkám majom szeretettel nevelte Kölyköt én meg következetesen,szigorúbban próbáltam.Persze vérre menő viták sorozata:Bori!Kölyök az én fiam úgy nevelem ,ahogyan tudom nő vagyok ennyi telik.
Oké,hogy nő vagy de ne nevelj buzit belőle is......
sajnos a vitáinknak sokszor kölyök is fültanúja volt
Sziszi szülei nem fogatták el a másságát,ezért lepődtem meg mikor nyaralásom kellős közepén csörög a telefonom:Bori azonnal gyere Szolnokra mert apu meghívott téged is ebédre
De édesem Balatonon vagyok és még van tíz napom ....
:Tudod milyen fontos,hogy apu elfogadjon és végre én is a családi asztalhoz ülhessek veled....
:Oké ,értem és tudom,hogy fontos mit tehettem volna kocsiba vágtam magam és lóhalálában vágtattam Szolnokra kicsi békalányhoz.
Oda értem ,éreztem Sziszi feszült kölyök szemén aggodalom lett úrrá...-Mi a franc van?Nem értem mi ez a feszült hangulat....
Hozzászólások (0)