Találkozás

Blog: Hercegnő - Szerző: joy29
Nem messze az utca végén volt egy templom,szerettem oda járni,csak leültem és kértem a mindenhatót teljesítsen egy két kívánságomat.
Sokszor álmodoztunk arról,hogyan lehet teljes a mi kis családunk annyira jól akartuk csinálni,aztán amikor a valóság hímes mezeire léptünk már nem is tűnt olyan nehéznek.Kölyök iskolába járt Sziszi és én dolgoztunk,fura volt a civil élet hiszen én sokáig katona voltam,borzasztó volt látni milyen módon zsákmányolják ki az embert és milyen praktikákat vetnek be,hogy megmaradjon a munka helyük.
Kölyök nevelési módszerében sem értettünk egyet,Sziszi anyáskodó,megbocsájtó inkám majom szeretettel nevelte Kölyköt én meg következetesen,szigorúbban próbáltam.Persze vérre menő viták sorozata:Bori!Kölyök az én fiam úgy nevelem ,ahogyan tudom nő vagyok ennyi telik.
Oké,hogy nő vagy de ne nevelj buzit belőle is......
sajnos a vitáinknak sokszor kölyök is fültanúja volt
Sziszi szülei nem fogatták el a másságát,ezért lepődtem meg mikor nyaralásom kellős közepén csörög a telefonom:Bori azonnal gyere Szolnokra mert apu meghívott téged is ebédre
De édesem Balatonon vagyok és még van tíz napom ....
:Tudod milyen fontos,hogy apu elfogadjon és végre én is a családi asztalhoz ülhessek veled....
:Oké ,értem és tudom,hogy fontos mit tehettem volna kocsiba vágtam magam és lóhalálában vágtattam Szolnokra kicsi békalányhoz.
Oda értem ,éreztem Sziszi feszült kölyök szemén aggodalom lett úrrá...-Mi a franc van?Nem értem mi ez a feszült hangulat....