A nagy átszervezés

Blog: Orvosok a képernyőn - Szerző: HiDoki

A nagy  átszervezés, a reklám spotok is felvillanyoztak és várom a holnapi napot. Átszervezés a klinikán. No nem nálunk, mert itt mióta az eszemet tudom, mindig átszervezés van. Régi jó családi szlogen, nem baj, majd a következő miniszter megoldja, ő biztos jobb lesz. Még nem lett, de ember küzdj, meg bízhatsz is, aztán majd lesz valami.

 

Szerintem vagy magyar forgatókönyvírók begyűrűztek a filmiparba, vagy jól működik a kémhálózat, de egyre inkább magunkat látom a képernyőn. Már ott se olyan zöld a fű, már mindenről szól a mese, csak a betegről nem, pénz sehol ? ötlet bőven.

 

A héten láttam egy jó álláshirdetést, teljesen lelkes lettem. Egy vidéki kórház orvost keres, láss csodát: ezt a kórházat a tőle legeslegtávolabb lévő orvosegyetem működteti. Matekból még rémlik valami a legkisebb közös többszörösről, de ez sokkal jobb, amikor egy kis országban felfedezzük a legnagyobb távolságot és még be is bizonyítjuk, hogy ez a legkézenfekvőbb. De miért pont az egészségügyben?

 

Szóval várom a holnapot, a nagy átszervezést a Grace Klinikán, ha szerencsém van, lehet hogy végül hozzácsatolják valamelyik magyar kórházhoz és akkor itthon is dolgozhatok külföldön, talán megadják az eu-s bért is.

 

Jó a kikapcsolódás, nézzük együtt, keress rá te is GRACE KLINIKA, rengeteg jó oldal van, képekkel. Már nem is olyan jó a képernyőn, jobb a valóság, de még van mit javítani, addig meg nézzük a mozit.