• Orvosok a képernyőn
    HiDoki blogja

    Barátok közt

    Lehet, hogy függő lettem? Orvosként eleinte kétségekkel kezeltem a sorozatokat, és most? Már érdekel! Jó nézni, hogy más rohan, más cipeli a táskát, és neki minden pikk-pakk, és elsőre sikerül.

    Felzárkózott az igazi doktor sorozatok mögé már a Barátok közt is. Alighogy szegény Miklós gyógyulófélben van a tüdőrákból, most meg ez a Dani gyerek! Amikor hazajött Amerikából volt néhány tippem, merre megy a forgatókönyvíró. Drogos lett, bűnöző, kirabolt áldozat? No és jött az „őrülési” jelenet. Nekem tetszett, minden megvolt – hallucináció, dühöngés, hangok a kikapcsolt TV-ből. Igen, ilyennel nap, mint nap találkozhatunk, egész jól megformált figyelemfelhívás. És újabb szerencse, elmúlik a roham, jön a kedves szomszéd doktornő, működik a mobiltelefon terápia, kész a diagnózis: paranoid skizofrénia. Dani szót fogad és mennek is Andrással a kórházba. Hát ez nem mindig ilyen egyszerű! Itt nagyobb óvatosságra kellene inteni a nagyérdeműt. Hányan ígérték már, természetesen, persze, kell a kezelés, megyünk szépen a kórházba – és jött az újabb roham. Legközelebb ezt bízzuk talán profikra, kedves András.

    Megint Ők nyertek, egy röpke hét és Dani már otthon van, igazolódott a diagnózis, hatott a gyógyszer, van betegségtudata – mindenki kedves és szép. Tessék mondani, az életben miért nem ilyen egyszerű.

    Jó a kikapcsolódás, mára már semmi dolgom, illetve sietek, mert azért izgulok, hogy van szegény Dani – tudjátok, jön a folytatás.

    Szerintem, még nem vagyok sorozatfüggő, vár rám még a többi: a 112, a Vészhelyzet és Doktor Csont.


   • Blog leírása

    Álom - mese - valóság
    Látogatás: 24318 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés