Alkoholizmus

Hogyan lehet egy alkoholistát a gyógyulás irányába terelni?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

száraz alkesz

Hozzászóló: bandy, 2010-06-17 18:30
Szia! Egyre vigyázz, rá ne kerüljön az orvosi papirodra! Ez nagyon-nagyon fontos, mert ha igen, akkor leirtak egy életre. Ja, alkeszes!!!!!! Pedig olyan mondja aki szintén, de nem meri vállalni. Nekem az Antaethyl tabletta jött be és 14 év szedés. A Pszichiátrikon nem nagyon tudnak mit kezdeni az alkeszosokkal, maximum vigyáznak rájuk. A Merényiben volt a régi OPNI-soknak egy Rehabilitációs fekvő beteg részlegük, (Egyesított Szent István és Szent László Kórház Pszichiátriai I. Rehabilitáció (Merényi) 347-3800 Nővérek. Azt nem tudom, hogy kell-e beutaló, próbáld meg anélkül és akkor titokban marad. meg lehet próbálni. Akkoriban a Takách Gáspár főrvos úr volt a vezető, de úgy tudom nyugdíjba vonult. Én 2 hónapot voltam ott. Visszatérve az Anthetilre, én esküszőm rá, a Merényisek inkább a derékba való beültetést szorgalmazzák. Ezek csak segítenek.Ha akarsz, vagy szarban vagy hivj fel 20/9212-614, de ne részegen! A Független Alkoholisták nekem nem jöttek be, nem voltam náluk, de nem az én stilusom. Aki még tud segíteni, azt Robi tudja, hivj fel és akkor megadom a számát. Ha bántanak mindig arra gondolj, hogy biztos, hogy meló után Te is lehajtod, azt az 1-2 felest, csak Te a jobbik fajtából. de Te is alkeszes vagy, csak még nem tudod magadról. A lényeg az Anthaethil szedését 10 nap alkoholmentes napnak megfelelő idő kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS TILOS RÁINNI, mert MEGTANULOD, HOGY HOL LAKIK AZ ÚRISTEN, és a MÉRGEZÉSI OSZTÁLY AZ ERZSÉBETBEN. Szia! Egy szárAZ ALKESZ.

Első lépés

Hozzászóló: anyamaci69, 2010-03-21 00:11
Válasz erre: bandy, 2010-06-17 18:30
Furcsa, hogy ebben a témában nincsenek tolongó hozzászólók, se vélemények. Környezetemben pedig iszonyú sok ember alkohol függő. Sajnos nekem is van évtizednyi tapasztalatom. Első lépés, hogy egyáltalán aki függő, tudja s ismerje be. Az a legnehezebb! Aztán rávezetni az élet küzdelmeire, hiszen midannyian ezeket éljük mindennap.Azt tudom, hogy nincs sablon recept: embertőlváltozik. Van aki az orvosi kezelésektől, mások egyházi otthonban, stb gyógyulnak.Alternatíva bőven adott. De segítség nélkül nem megy!