Munka??

Blog: Minimal change nephrosis syndroma - Szerző: Zsanibaba
Munka??? Nagyon jó kérdés, amúgy csak az van, hogy most épp a munkahelyemen vagyok, dehát olyan kevesen vannak, hogy erre is van időm, írni...és írni, mert nagyon sokmindent kéne még leírnom ami mostanáig történt....érzések ,érzelmek, tapasztalatok, fájdalom, megbánás ...stb...!!
Uh kicsit abbahagytam az írást, haha:):) havat lapátoltam:):)Jól megmozgat:)
Szóval rátérve a lényegre, ott kéne folytatnom, hogy hazaértem a kórházból.Igen hazaértem, Tamásnak a fatherja hozott haza, rendes volt.De vele sajnos megszakadt a kapcsolat, mármint Tamással.Sok volt a szemrehányás, harag stb...Egyébként 4 éve vagyunk már együtt(azért írom hogy vagyunk, mert azóta hálistennek megint egymásra találtunk, s remélem ez így is marad egy életre)Úgy éreztem, cserben hagyott, nem volt ott amikor kellett volna. Amikor volt a biopszia nem volt ott, pedig nekem akkor nagy szükségem lett volna rá, de nem.Na mindegy, igazából nem kell ezen keseregni, mert amúgy tudom, hogy szeret, és hogy mennyire félt engem, csak nem tud helytállni ilyen helyzetekben.Ezen a téren még van mit fejlődnie, talán majd ha lesz egy baby..:):)
Tehát a betegség elején ő nem volt ott, de lehet hogy így jobb is volt, mert így legalább nem hagytam el magam, nagyon erős voltam, én sem képzeltem volna.