• Kardiológia - Rytmonorm*150 mg filmtabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérdésem, hogy a fenti gyógyszert 7 hónapos szedés után - napi 3x1 - egyik napról a másikra abba lehet-e hagyni? A kezdeteknél (amikor el kezdtem szedni) belső remegésem volt, majd elmúlt, most ugyanezt érzem az esti erősebb (90) szívdobogás mellett. GGT emelkedés miatt rendelkezett így az orvos; előzetesen készült hasi UH és parjzsmirigy vizsgálat, ami negatív lett.

        Dr. Bene Orsolya válasza a ritmuszavar témában

        Kedves kérdező! Ennél a szernél nincs szükség fokozatos leépítésre, azonban elhagyásakor kiújulhat/sűrűsödhet a ritmuszavar, ami miatt adták. Esetleg a gondozó kardiológussal lehetne egyeztetni, indokolt-e csere valamilyen más szerre.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. január 24., 16:42; Megválaszolva: 2011. január 25., 21:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: