• Álmatlanság, űllandó fáradságérzet, állandó fül-fejsípolás, csengés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! 2006 -ban lettem lerokkantosítva különböző reumatikus, nyombél, gyomor, és gerinc betegségekkel. Állandóan jelenlévő fúl és nem igazán tudom defiinálni milyen okból adódóan különbözö intenzitással jelenlévő csengés, "ciripelés és fejpozició váltásnál, hol magasabb ill más hangfrekvenciában jelenlévő állandó "hangzavar"-t érzek. Ebből adódóan hangosabban kommunikálok, mert olykor nem hallom eléggé a saját hangomat sem. Nagyon gyakran szinte állandó jelleggel fáradtságot összetörtséget érzek és nem alszom rendesen kb 2 ó hosszat. Külön kell aludnom, mert forgolódásommal fészkelődésemmel zavarom a párom. Őszintén megvallom, hogy már-már szinte az őrületbe kerget ez az állapot. Korrekt kivizsgálás illetve hathatos terápiában nem nagyon van reményem, mivel az időpont rendszer bevezetése miatt nem rendelkezem megfelelő türelemmel. Tisztelettel kérem Önt, Önöket, hogy jelen panaszaim ismeretében további javaslat megtételét szíveskedjen részemre megküldeni. Türelmét, megértését megköszönve, tisztelettel, A. János

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fáradtság témában

        Kedves János! Tudom, hogy sok helyen sokára adnak időpontot, de saját érdeke, hogy alaposan kivizsgálják. Azzal biztosan ön is tisztában van, hogy a panaszok leírása alapján, a probléma okának kivizsgálása nélkül megfelelő kezelést javasolni lehetetlen ilyen problémáknál, mint az önéi. Legyen inkább türelemmel, kérjen időpontokat, járja végig a megfelelő szakrendeléseket, vizsgálatokat, csak így juthatnak orvosai a megfelelő véleményhez és terápiához. Érdemes egy rutin labort előre levetetni a háziorvosnál, már lehet, hogy ebből is kiderül pl. a fáradtság oka, illetve időt is spórol.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 26., 13:15; Megválaszolva: 2010. október 27., 12:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: