• Álmatlanság, űllandó fáradságérzet, állandó fül-fejsípolás, csengés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! 2006 -ban lettem lerokkantosítva különböző reumatikus, nyombél, gyomor, és gerinc betegségekkel. Állandóan jelenlévő fúl és nem igazán tudom defiinálni milyen okból adódóan különbözö intenzitással jelenlévő csengés, "ciripelés és fejpozició váltásnál, hol magasabb ill más hangfrekvenciában jelenlévő állandó "hangzavar"-t érzek. Ebből adódóan hangosabban kommunikálok, mert olykor nem hallom eléggé a saját hangomat sem. Nagyon gyakran szinte állandó jelleggel fáradtságot összetörtséget érzek és nem alszom rendesen kb 2 ó hosszat. Külön kell aludnom, mert forgolódásommal fészkelődésemmel zavarom a párom. Őszintén megvallom, hogy már-már szinte az őrületbe kerget ez az állapot. Korrekt kivizsgálás illetve hathatos terápiában nem nagyon van reményem, mivel az időpont rendszer bevezetése miatt nem rendelkezem megfelelő türelemmel. Tisztelettel kérem Önt, Önöket, hogy jelen panaszaim ismeretében további javaslat megtételét szíveskedjen részemre megküldeni. Türelmét, megértését megköszönve, tisztelettel, A. János

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fáradtság témában

        Kedves János! Tudom, hogy sok helyen sokára adnak időpontot, de saját érdeke, hogy alaposan kivizsgálják. Azzal biztosan ön is tisztában van, hogy a panaszok leírása alapján, a probléma okának kivizsgálása nélkül megfelelő kezelést javasolni lehetetlen ilyen problémáknál, mint az önéi. Legyen inkább türelemmel, kérjen időpontokat, járja végig a megfelelő szakrendeléseket, vizsgálatokat, csak így juthatnak orvosai a megfelelő véleményhez és terápiához. Érdemes egy rutin labort előre levetetni a háziorvosnál, már lehet, hogy ebből is kiderül pl. a fáradtság oka, illetve időt is spórol.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 26., 13:15; Megválaszolva: 2010. október 27., 12:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...