Nyers vegyes zöldségsaláta
Hozzávalók:
- 40 g sárgarépa
- 20 g fehérrépa
- 20 g karalábé
- 20 g zeller
- mesterséges édesítőszer
- ételecet
- petrezselyem
- zellerzöld
- lestyán
- tengeri só
Elkészítés:
A sárgarépát, fehérrépát, karalábét, zellert durvább lyukú reszelőn felaprítjuk, majd fél dl vízben elkeverjük az ecetet, mesterséges édesítőszerrel és lestyánnal. Hűtőben néhány órán át érleljük. Finomra vágott petrezselyemmel és zellerzölddel megszórva tálaljuk.
Hasonló receptek
Burgonyás zöldségsaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Zöldfűszeres saláta koktélparadicsommal
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Kaliforniai burgonyasaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes