Párolt lilakáposzta
Hozzávalók:
- 4 dl zsírmentes sótlan tyúkhúsleves
- 1/2 csésze almabor ecet
- 2 evőkanál vörösbor ecet
- 1 evőkanál méz
- 1/2 teáskanál delikát vagy vegeta fűszerkeverék
- 1/4 teáskanál só
- 4 csésze reszeltkáposzta
- 2 kis piros alma
- reszelve
Elkészítés:
1. Egy nagyobb serpenyőben felforraljuk a tyúkhúslevest, a mézet, a fűszerkeveréket, az ecetet és a sót. 2. Hozzáadjuk a káposztát és az almát. Lassú tűzön fedő nélkül 30 percig főzzük.
Hasonló receptek
Gyümölcsös kukorica
Köret, Könnyű
Magas koleszterin, Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Zöldbabfőzelék másképpen
Köret, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Nephropanból főtt tészta (galuska) készítése
Köret, Könnyű
Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes