Mit jelent pár csepp vizelet orgazmus közben? - Az orvos válaszol

WEBBeteg
megjelent:

Én egy 22 éves lány vagyok, és még szűz, de van barátom. Távolsági kapcsolatban élünk, ezért csak nagyon ritkán tudunk találkozni. A problémám mostanában kezdett jelentkezni. - Válogatás a WEBBeteg Orvos Válaszol rovatának kérdéseiből.

Tisztelt Doktorúr!

Én egy 22 éves lány vagyok, és még szűz, de van barátom. Távolsági kapcsolatban élünk, ezért csak nagyon ritkán tudunk találkozni.
A problémám mostanában kezdett jelentkezni. Egyszer a partnerem orálisan kielégített, és közben erős vizelési ingerem volt, olyannyira, hogy átázott a lepedő.
Tisztában vagyok vele, hogy létezik női ejakuláció is, de sajnos véleményem szerint nálam ez tényleg vizelet. Ha közvetlen pisilés után próbálkoztam az önkielégítéssel, semmilyen nagyobb ehhez hasonló folyadék nem távozott a testemből.
Nagyon aggódom emiatt, és kellemetlenül érint. Nem tudom mit tehetnék, vagy hogy mi áll a probléma mögött. Nagyon el vagyok keseredve, fontos lenne a tanácsa, segítsége!

Tisztelt Kérdező!

Egy ilyen komplex problémára nehéz levélben válaszolni. Előfordulhat, hogy bővebb hüvelyváladék ürül a nemi izgalom hatására.

Amit tudni kell az inkontinenciáról

Az inkontinencia nem betegség, hanem egy mélyebben gyökerező egészségügyi probléma tünete. Bővebben az inkontinenciáról

Ha telt a hólyag, a méh orgazmus közben történő összehúzódása okozhatja a vizelet elcseppenését.

Érdemes gyakrabban üríteni a húgyhólyagot, gáti tornát végezni.

Ha a panaszok továbbra is fennállnak, az ürített folyadék vizsgálatára és nőgyógyászati szakrendelés felkeresésére lenne szükség.

(WEBBeteg/Dr. Benyó Mátyás urulógus)

Intimtorna

Intimtorna - 17-től 70 évesig: minden korosztályból jönnek nők a foglalkozásokra. Van, akinek a megelőzés a célja, mások a már elindult folyamatot szeretnék visszafordítani. Ha tüsszentéskor elcseppen a vizelet, ha „pelenka” nélkül nem tudunk egy jót nevetni, vagy ha egy fájó, időnként vérző göböt érzünk a végbelünkön, már baj van.
Az intimtornáról bővebben

Cikkajánló

Szürke hályog
Szürke hályog

A C-vitamin segíthet és árthat is.

Fáradékonyság
Fáradékonyság

Legtöbbször az életmódból fakadó okai vannak.

WEBBeteg - Dr. Szabó Zsuzsanna, háziorvos, pszichoterapeuta
WEBBeteg - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus
WEBBeteg - Dr. Kiss György, szülész-nőgyógyász
WEBBeteg - Cs. K., fordító
WEBBeteg - Dr. Deli Tamás, szülész-nőgyógyász
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.