HTO műtét

Tisztelt Doktor NŐ/ÚR! A kérdésem az lenne hogy 3 éve panaszos a jobb térdem. Másfél éve volt artroscopia de ismét bedagad, fáj. A diagnózis egyértelmű varus és HTO műtét indokolt. Őszinte leszek félek tőle. Meddig tart egy ilyen műtét után a felépülés és meddig kell kórházba lenni? Illetve ha valaki fémérzékeny annál is ellehet végezni ezt a műtétet? Ön javasolja hogy belevágjak? Várom a válaszát. Üdvözlettel: Zsuzsa

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a térdműtét témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni abban a kérdésben, hogy belevágjon-e, vagy sem. A fémérzékenységet más típusú ötvözetekkel ki lehet kerülni. A műtét időtartama kb 1 óra, a kórházi bentfekvés átlagosan 2-3 nap. A műtét utáni felépülése szövődménymentes esetben és optimálisan 2-3 hónap. Pontosabb választ leendő operáló orvosától kaphat.

Kérdés: 2014. május 07., 17:00; Megválaszolva: 2014. május 27., 11:01
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus